Cerven

Josh Holloway

Povolání:
Rodné jméno:
Josh Lee Holloway
Národnost:
Věk:
55
Narození:
20.7. 1969, San Jose, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Josh Holloway (*20. července 1969)

Vynořil se z neznáma a okouzlil celý svět. V seriálu Ztraceni (LOST), který se díky tajemné atmosféře stal světovým televizním trhákem, hraje Josh Holloway sobeckého výbušného hajzlíka s temnou minulostí a pohledem raněného tygra. Ovšem díky koketnímu humoru a úsměvu, kterým z vás ve vteřině stáhne šaty, zamotala postava blonďatého záporňáka Sawyera hlavu nejedné ženě. Také byste s ním s radostí ztroskotala na opuštěném ostrově? Kvůli roli Sawyera si musel nechat narůst dlouhé vlasy a přestat se skoro holit. Hodně se psalo, že zanedbanou bradu a vlající kštici nesnáší. Není to pravda, popírá sám Josh. Také musel zapracovat na svém těle, takže sportuje a drží dietu.
Seriál Ztraceni se točí na Havaji, kam se také všichni herci museli dočasně přestěhovat. Místní bulvární novináři ve spolupráci s policií filmový štáb vytrvale pronásledují. Každý druhý den si o některém z herců můžete přečíst zprávu, že řídil v opilosti, nedodržoval rychlost nebo měl prošlé pojištění. Přitom senzacechtiví novináři si mohli smlsnout na mnohem pikantnějším soustě. Josh spolu s Matthewem Foxem (Jack) a Dominikem Moghanem (Charlie) se totiž veřejně přiznávají k lásce k nudismu. Producenti seriálu jim ale ze strachu před paparazzi ukrytými v křoví přikázali schovat zadky do plavek.

Na rozdíl od Sawyera, který se kromě jiného živil tím, že pospával s manželkami boháčů, které následně okrádal, se Josh k ženám chová slušně. A přestože vypadá zatraceně přitažlivě, zůstává věrný jediné ženě. Před dvěma lety se totiž po šestileté známosti oženil s Yessikou Kumal, vedoucí jednoho butiku v Los Angeles. Romantická svatba se konala na Havajských ostrovech a na líbánky si šťastná dvojice odletěla na Aljašku, kde společně rybařili. Kvůli natáčení seriálu Ztraceni žije pár střídavě na Havajských ostrovech a v Los Angeles. Navzdory manželskému blahu se ale nevyhnul třaskavému flirtu se svou hereckou kolegyní Evangeline Lily, představitelkou Kate. A fanynky? Ty Joshe nechávají chladným.

Josh nepatří mezi celebrity, které jako startovací plošinu své kariéry použily rodinné jméno nebo tatínkovy známosti. Vyrůstal bez televize v prostém domě v Georgii. Dodnes stěží zvládá poslat e-mail a to i přes to, že absolvoval dva roky na tamější univerzitě. Déle bohužel nevydržel. V patnácti si začal sám vydělávat jako sběrač mrtvých kuřat na farmě. O dva roky později ho ale od vyhledávání pošlých opeřenců zachránila nabídka, aby vystoupil na módní přehlídce jako model. Pracoval například pro Calvina Kleina nebo Perry Ellis.

Cesta ke slávě nebyla snadná. Josh musel vzít zavděk pochybným reklamám nebo si musel nechat nakopat zadek od Alice Silverstone ve videoklipu Aerosmith – Cryin.

V šestadvaceti se Josh přestěhoval do Los Angeles, aby se stal hercem. Osm let paběrkoval roličky v neúspěšných televizních show a seriálech (měl pár malých roliček například ve slavném seriálu Walker, Texas Ranger nebo Kriminálka Las Vegas), než dostal roli Sawyera, která ho katapultovala zpět na obálky módních časopisů. Josh se pyšní tím, že se narodil ve stejný den, kdy Neil Armstrong přistál na Měsíci. Josh má Holandské a skotské předky, tak odtamtud snad pramení jeho krása a temperament.

Autor: veverka-zrzka

Životopis (biografie) / Informace:
Americký herec který se narodil 20.07.1969 kalifornii, se proslavil až díky roli ve znnámém televizním seriálu LOST u nás vysílán pod názvem Ztraceni. Hned jako malý se společně s rodiči přestěhoval do nějakého zapadlého místa někde v Gorgii.Cesta zpět až před telivizní kamery byla dosti obtížná a trnitá z farmy od chytaní kuřat až přes modní mola. Stále se snažil prosadit kako herec ale na svojí velkou roli stále jen čekal a chvílemi už situaci považoval za bezradnou chtěl se oženit se svoji dívkou Yessikou Kumalovou a zbavit se všech dluhů. Zahrál si pár nevýznamných rolí ve filmech 2001-Cold heart 2002-Mi amigo 2002-Sabretooth 2003-Dr. Benny ale jeho hvězdná role se dostavila až na poslední chvíli. Zrovna když ukončil kurz prodejce realit kterým se měl v tu chvíli stát přišla mu nabídka do seriálu Lost kde byl vybrán na roli Saweyra. Tím odstartovala je hvězdná kariéra s jeho 187 cm se stal v ankětě časopisu People jeden z nejkrásnějších a nejvíce sexy lidí planety. Jeho role v seriálu se stala mezi diváky tou nejoblíběnější ač jde o sarkastického hrubiána. nyní žije již už se svojí ženou Yessickou na Hawaii a pokud netočí věnuje se převážně svým koníčkům mezi které patří fitness kajak motokros kick box a dlouhé procházky tamní krásnou přírodou.

Autor: Saweyr

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - To byl Jiří Sovák

22:40 - 23:34

20 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Řeka zlého muže

21:50 - 23:20

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Blíženec (2019)

22:45 - 01:05

15 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

Prima - Základní instinkt (1992)

22:40 - 01:15

20 minut již uběhlo
135 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Josh Holloway

Holloway Josh

Jason Statham

Statham Jason

Svatba smrti (Happily Never After)

Svatba smrti
Happily Never After

Dýňová princezna (Harvest Moon)

Dýňová princezna
Harvest Moon

Nathaniel Méchaly

Méchaly Nathaniel

Košer trest (Schächten)

Košer trest
Schächten

Ťaví zadok

Ťaví zadok
Ťaví zadok

Holly Valance

Valance Holly

Král, který rád hrál

Král, který rád hrál

Mladé letá

Mladé letá
Mladé letá

Vrať se do hrobu!

Vrať se do hrobu!

Naposled navštívené:
Josh Holloway

Holloway Josh

Jason Statham

Statham Jason

Svatba smrti (Happily Never After)

Svatba smrti
Happily Never After

Dýňová princezna (Harvest Moon)

Dýňová princezna
Harvest Moon

Nathaniel Méchaly

Méchaly Nathaniel

Košer trest (Schächten)

Košer trest
Schächten

Ťaví zadok

Ťaví zadok
Ťaví zadok

Holly Valance

Valance Holly

Král, který rád hrál

Král, který rád hrál

Mladé letá

Mladé letá
Mladé letá

Vrať se do hrobu!

Vrať se do hrobu!