Rijen

Lindsay Price

Povolání:
Rodné jméno:
Lindsay Jalyn Price
Národnost:
Věk:
47
Narození:
6.12. 1976, Arcadia, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Celým jménem Lindsay Jaylyn Price je americká televizní herečka, která je známá především díky roli Janet v televizním seriálu Beverly Hills 90210 nebo ze seriálu Čarodějky z Eastwicku v roli Joanny Frankel.

Narodila se 6. prosince 1976 v Kalifornii. Její matka je z Korei a její otec má německo-irské kořeny. Má jednoho bratra.

V roce 1998 hrála v již zmíněném seriálu Baverly Hills 90210, kde ztvárnila Janet grafičku, která pracovala v časopise s Brandonem Walshem a Stevem Sandrsem.
V roce 2001 si zahrála několik dílů v seriálu Jack & Jill. V roce 2003 účinkovala v televizním seriálu Coupling, kde hrála Jane Hondu

V roce 2005 natočila vlastní hudební desku. V roce 2006 hrála v televizní show Pepper Dennis po boku Rebecci Romijn.

Další seriál, kde Lindsay hrála, byl seriál od televize NBC Džungle rtěnek, kde ztvárnila módní návrhářku z New Yorku Vickorii Ford, v seriálu spolu s ní hrají Brooke Shields a Kim Raven.

V roce 2004 si Lindsay vzala Shawna Pillera tvůrce seriálu Mrtvá zóna a v roce 2007 se rozvedli. V říjnu roku 2008 začala randit s hvězdou seriálu How I Met Your Mother Joshem Radnorem, jejich vztah skončil po 14 měsících.

Autor: hledaseniki

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lindsay Price

Price Lindsay

Naposled navštívené:
Lindsay Price

Price Lindsay