Cerven

Ashley Tisdale

Rodné jméno:
Ashley Michelle Tisdale
Národnost:
Věk:
39
Narození:
2.7. 1985, Monmouth County, New Jersey
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Profese: Modelka, zpěvačka, herečka
Datum narození: 02.07.1985
Místo narození: West Deal, New Jersey
Znamení: Rak
Životopis:
Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills 902 10. Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley stala známou. Nejvíc jí proslavila role v televizním filmu High School Musical (Muzikál ze střední), kde ztvárnila záporňačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její nejznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.

Osobní:
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen

Filmografie:
2008 High School Musical 3
2007 High School Musical 2
2006 High School Musical 1

Autor: holy

Životopis (biografie) / Informace:
Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintola.Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.
Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen.



modelka, herečka, zpěvačka
Datum narození: 02.07.1985 Místo narození: West Deal, New Jersey Znamení: Rak

Autor: Petra9

Životopis (biografie) / Informace:
Momentálně jmenovaná jednou z 25 nejhezčích teenagerů pod 25 let, Ashley je nejvíce známá z role Maddie, pracovnice v hotelu a hlídačka dvou dvojčat, která žijí v Tipton Hotelu, tato televizní série běží na Disney channel, a jmenuje se "The Suite Life of Zack and Cody".

Momentálně také Ashley můžeme vidět vedle Zaca Efron v originálním Disneyovském filmu "High School Musical", který režíruje Kenny Ortega. První díl měl premiéru v lednu roku 2006 a byl to nejlépe hodnocený film v Disneyovské historii. Ashley v prvním filmu zpívala dvě písničky (Bop to the top a What I've been looking for), oboje se dostali do Billboard hot 100 chart a oba byly také nazpívány s Lucasem Grabeelem.

Ashley momentálně také nahráva její první debutové CD pro Warner Bros. Records. Její nová verze "Kiss the girl" bude na speciálním DVD "The little Mermaid".

Ashleyiny herecké kredity také obsahují film "Donnie Darko", kde hrála s Jake Gallenhaalem, Maggie Gyllenhallovou a Jamesem Duvalem. Zahrála si v pár dílech "Nathan's Choice", "Mayor of Oyster Bay" a "the Howie Mandel Pilot". Také natočila novou reklamu na T-mobile společně s Catrine-Zetou Johnes. K animovaným filmům, Ashley propůjčila svůj hlas ve filmu "Kim Possible a "Phineas and Ferb".

Když Ashley netočí filmy, její záliby jsou zpívání (ve 12 letech zpívala v Bílém Domě), nakupování, a chození ven s přáteli a její sestou Jennifer, který je také herečka jako Ash. Ashley momentálně sídlí v Los Angeles.

Autor: Lukyn_N

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

06:59 - 09:00

58 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Kalahari - zákony pouště

07:55 - 08:50

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:35

122 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:30 - 08:00

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ashley Tisdale

Tisdale Ashley

Naposled navštívené:
Ashley Tisdale

Tisdale Ashley