Cerven

Roland Kickinger

Povolání:
Národnost:
Věk:
56
Narození:
30.3. 1968, Vídeň, Rakousko
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Roland Kickinger se narodil 30. března 1968 ve Vídni, v Rakousku. Měří 196 cm. Své dětství strávil ve Vídni, kde se věnuje hlavně plavání a hraní fotbalu. V patnácti letech se však definitivně rozhodne, že se chce stát kulturistou. Od té doby dělá Roland vše, aby se tak stalo. Přestože trénuje, Roland pokračuje ve studiu a absolvuje vysokou školu s titulem v hotelovém a restauračním managementu. Poté se vydává na kuturistické soutěže a získává titul "Mr. Austria".

Roland však ví, že světoznámým kulturistou se nestane v Rakousku, proto roku 1995 přichází do USA, za lepším životem a větší šancí dosáhnout svých snů. Po několika krátkých návštěvách Kalifornie a ročním pobytu na Floridě se Roland rozhodne zůstat v Americe natrvalo. Následující rok dřiny v posilovně se mu vyplácí, protože si ho všimne hlava kulturistické a fitness federace, Joe Wieder a Rolanda zve mezi profesionální kulturisty.

Roland, stejně jako jeho vzor, Arnold Schwarzenegger, zabrousil i do filmových vod. Zatím hrál hlavně seriálové role. Objevil se např. v seriálu KUTIL TIM, v DOBRÉ TREFĚ, SYNOVI PLÁŽE nebo v CLOSERU. V jeho filmové dráze stojí zatím za zmínku role ve SMRTONOSNÉ ZBRANI 4, hraní svého vzoru v televizním filmu VZESTUP ARNOLDA SCHWARZENEGGERA a role Terminátora v připravovaném snímku TERMINATOR SALVATION.

Autor: Stegr

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Králové hor (2015)

06:45 - 08:20

10 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

06:25 - 07:20

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:15 - 07:05

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:30 - 07:00

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Roland Kickinger

Kickinger Roland

Naposled navštívené:
Roland Kickinger

Kickinger Roland