Cerven

Dara Rolins

Povolání:
Rodné jméno:
Darina Gambošová
Známá jako:
Darina Rolincová
Národnost:
Věk:
51
Narození:
7.12. 1972, Bratislava
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Dara Rolins se narodila v roce 1972 v Bratislavě a dnes je velmi známá slovenská zpěvačka, její příjmení až do pěti let věku bylo Gambošová. Od šesti let se věnuje profesionálnímu zpěvu, vydává alba, a když jí bylo deset, absolvovala své první koncertní turné. Ve 12 letech ji zná celá československá veřejnost, když se Zlatým slavíkem Karlem Gottem nazpívá megahit Zvonky štěstí, který se dočkal několika verzí. Poté se trochu vytrácí z doslechu, to ale vystuduje pražskou konzervatoř, plní koncertní sály, ať je to v Praze nebo v Bratislavě. Její účast byla rovněž zaznamenána na pivních slavnostech v brněnském pivovaru Starobrno, má úspěchy, přesto má více písniček v angličtině. Bere rovněž rozhodování v porotě písňových soutěží Českosloslovenská SuperStar a ve Hlasu ČeskoSlovenska.

Se zpěvákem Matějem Homolou má dceru Lauru, ale jejich společný život se přerušil a každý si jde svou cestou. Každý úspěch je vykoupený houževnatostí. Člověk se nevyhne ani překážkám, které osud připraví jako zkoušku. V roce 2010 v Šáreckém údolí, kde zpěvačka tvrdí, že jela polní cestou ve svém „ traktoru“, kde vozovka není dělená pásmem, srazila motocyklistu, který na následky těžkých zranění zemřel. Darina dostala osmnáctiměsíční podmínku, vše ji moc vzalo, nacházela se ve špatné zdravotní situaci, kterou léčila častými návštěvami u moře. Její splín vyléčil president Klaus, který jí dal amnestii. S morálkou a pocity se každý musí poprat po svém. Veřejnost se rozdělila na dva tábory, doufám, že ten větší sleduje úspěchy zpěvačky. Dnes žije s rapperem Rytmusem a nemůže si společný život vynachválit.

Společné dny s Patrikem plují klidnými vodami, občas by jej nejradši „zabila“, oba dělají podobnou práci, jsou ze stejného těsta, dcera Laura již plánuje svatbu maminky, protože chce nést vlečku.

Účinkuje v televizních zábavných pořadech, jako třeba Možná přijde i kouzelník, natáčí televizní muzikál, hraje i ve filmech, moderuje...

Autor: jarda53

Životopis (biografie) / Informace:
Darina ROLINCOVÁ
7.12.1972
Pochází z manželství Zlatky a Dušana Rolincových,kterým se narodila jako druhá dcera.Poprvé se objevila na obrazovce již ve čtyřech létech a od šesti let již vystupovala profesionálně v různých pořadech pro děti, např. slovenská ,Zlatá Brána".Ve svých dvanácti letech nazpívala s Karlem Gottem úspěšný hit ,Zvonky štěstí".Tento úspěch ji katapultoval do vrcholného světa tehdejšího československého showbyznysu.Během studia na pražské konzervatoři se přestěhovala z Bratislavy do Prahy,kde žije dodnes.Během své hudební kariéry vydala deset hudebních alb a nespočetně singlů.Po mnoha nevydařených vztazích s typově velice rozdílnými muži, je jejím současným přítelem zpěvák skupiny Wohnout Matěj Homola, s nímž čeká Darina dítě.Darina miluje psy,v současné době je hrdou majitelkou psíka rasy Jack Russell Terier.Patří mezi nemnohé naše celebrity,které otevřeně přiznávají,že prodělaly plastické operace/Darina přiznává imlantáty prsou,zvětšení rtů a úpravy nosu/.Po neúspěšném pokusu o průnik na světové hudební nebe, ve Spojených státech, se nyní věnuje tvorbě domácí diskotékové hudby.Do jejího pestrého uměleckého repertoáru patří i pár filmových rolí a několik nepříliš úspěšných pokusů o talkshow a moderování tv.pořadů.

Autor: michal33

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

01:50 - 02:35

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Poloniny

01:50 - 02:20

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Policejní akademie 2: Jejich p...

02:00 - 03:55

6 minut již uběhlo
109 minut zbývá do konce

Prima - Zkrat (2012)

00:45 - 02:30

81 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dara Rolins

Rolins Dara

Namaluj mi slunce

Namaluj mi slunce
Namaluj mi slunce

Naposled navštívené:
Dara Rolins

Rolins Dara

Namaluj mi slunce

Namaluj mi slunce
Namaluj mi slunce