Cerven

Ezra Miller

Povolání:
Známý jako:
Ezra M. Miller
Národnost:
Věk:
30
Narození:
30.9. 1993, Hoboken, New Jersey, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Ezra Matthew Miller (do češtiny můžeme jeho jméno přeložit jako Ezra Matěj Mlynář), se narodil v Hobokenu, New Jersey, USA do umělecké rodiny. Jeho matka Marta se zabývá moderním tancem, jeho otec Robert byl starším víceprezidentem a vrchním ředitelem společnosti Walt Disney Company v oddělení vydavatelství knih pro dospělé. Tento americký herec má dále dvě starší sestry, Saiyiu a Caitlinu.

Ezra Miller začal svou filmovou kariéru v roce 2008, kdy mu režisér Antonio Campos nabídl hlavní roli ve snímku "Po škole" ("Afterschool"). Roli velmi zvláštního a společnosti se vymikajícímu teenagerovi na nainternátní škole ztvárnil tak dokonale, že další nabídky na sebe nenechaly dlouho čekat a tak měl možnost zahrát si ve filmech "City Island", "Zítra snad bude líp" ("Every Day") a "Beware the Gonzo". Jeho ale doposud největším úspěchem je role Kevina ve snímku "Musíme si promluvit o Kevinovi" ("We Need to Talk About Kevin"), za kterou byl nominován televizní asociací filmových kritiků za nejlepší mladistvý výkon.

V osobním životě se mimo jiné angažuje i jako zpěvák a bubeník v black metalové kapele Sons of an Illustrious Father, s kterou právě vydává druhé album. Jeho oblíbení literární autoři jsou Stephen King a Edgar Allen Poe, podporuje okupaci Wall Street a již byl trestán za držení 20 gramů marihuany. Své kuřáctví obhájil v médiích slovy: 'Lidé v Americe si vždy budou vybírat věci, které je budou rychleji zabíjet. Cigarety bez filtru, pizzu, Justina Biebera. Justin Bieber je vrah.'

Pro více informací o této nadějné hvězdě, navštivte jeho funs club stránky:
http://ezra-miller.com/
http://ezra-miller.net/

Autor: MARi0

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ezra Miller

Miller Ezra

Naposled navštívené:
Ezra Miller

Miller Ezra