Cerven

Ryan Reynolds

Povolání:
Rodné jméno:
Ryan Rodney Reynolds
Národnost:
Věk:
47
Narození:
23.10. 1976, Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Ryan Reynolds se záhy vypracoval v jeden z nejperspektivnějších talentů současného mladého Hollywoodu, k čemuž mu napomohl příznivý kritický ohlas jeho komediálního výkonu ve filmu Van Wilder. Z dalších filmů: The Alarmist, Buying The Cow, Finders Fee, Dick, Coming Soon, Ordinary Magic, Foolproof a Dokud nás smrt nerozdělí. Také jej můžeme videt v komediích Hele kámo, kdo tu vaří, Zahulíme, uvidíme a The Amityville Horror.

V roce 2004 až 2006 byl zasnoubený s kanadskou zpěvačkou Alanis Morissette. Před ní chodil z herečkou Rachael Leigh Cook.

Autor: emons

Životopis (biografie) / Informace:
Ryan Reynolds je především známý díky roli Vana Wildera v komedii SEXY PÁRTY, ukázal se divákům též v kanadském seriálu ODYSSEA. Tehdy mu bylo teprve 16 let. Hrál v u nás málo známém seriálu TWO GUYS AND GIRL, který běžel ve Spojených státech na stanici ABC. Hrál zde studenta medicíny Michaela Bergena.

V roce 2004 získal roli v 3. dílu série Blade. Film ale propadl. Roku 2005 se představil ve filmu 3:15 zemřeš..

Od roku 2002 do roku 2007 byl zamilován do zpěvačky Alanis Morissette, v roce 2004 se dokonce zasnoubili. Svoji píseň "EVERYTHING" věnovala jemu. Začali spolu žít v Ottawě. Až do roku 2006 nezažili žádnou větší hádku. Téhož roku vyšel v časopisu People, že jejich vztah upadá. Tuto zprávu Alanis v jednom rozhovoru zamítla se sdělením, že nemají důvod proč se rozcházet. 3. 2. 2007 se pár v dobrém rozešel, Alanis a Ryan Reynolds nadále zůstávají více než blízkými přáteli.

Ryan Reynolds má "drahý koníček" - choppery. Vlastní dva: Harley-Davidson Springer Softail a Confederate Hellcat

Autor: Stilicho

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ryan Reynolds

Reynolds Ryan

Naposled navštívené:
Ryan Reynolds

Reynolds Ryan