Cerven
ohodnotit

Ať jedí koláče [TV seriál]

Let Them Eat Cake

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
30 minut, ( 6 epizod x 30 min.)
„Neuvěřitelné věci se dějí na francouzském královském dvoře!“

Obsah filmu Ať jedí koláče

 
Francie, 1782: Bezcharakterní hraběnka Colombine (Jenniffer Saunders) a její otrlá služka Lisette (Dawn French) vesele intrikují ve Versailleském paláci, donášejí císařovně Marii Antoinettě, všemožně se snaží pokořit hraběnčinu úhlavní nepřítelkyni, madame de Plonge, a v rámci svých intrik se neštítí ani vraždy. Vůbec netuší, že dekadentnímu dovádění francouzské aristokracie už brzy učiní přítrž Velká Francouzská revoluce...

Názvy jednotlivých dílů:
(1/6) Infekční choroba (The Pox)
(2/6) Vražda (Murder)
(3/6) Portrét (The Portrait)
(4/6) Což takhle dát si juchí? (Making Voopee)
(5/6) Sňatek z rozumu (A Marriage of...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ať jedí koláče >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Ficklip
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2011
A asi když je nejlepší?
A co se má psát, když to prostě je   nejlepší!

Tento britcom byl mou filmovou   láskou 5 let bez toho, že by se mi dařilo jen   náznakem zjistit, jak zní jeho název. Nikdo a   nikde neznal hlášky z toho seriálku! )-: Teprve   po pěti letech se mi náhodou podařilo to   zjistit. Ale ono to pramení spíš z mé chabé   znalosti dějepisu...

Česká televize sitcom   umně skryla dlouho za půlnoc. Asi se chce   zařadit mezi společnosti jako jsou ČD:   uděláme nepřípoje, voni přestanou jezdit, a   když to nepomůže, tak nasadíme astronomické   jízdné.

Pro koho je jízda ve vlaku jakousi   sladkostí za odměnu proti ostatnímu   cestování, ten ať bere vážně i to, že tato   série za své přetěžké shánění stojí.  

Fantastické hlášky, že po třech minutách   sledování mi v tu jednu ráno začalo být zcela   jedno, že mě sousedka asi killne za to, že řvu   smíchy, když ona vstává do   práce.

Orgastické křeče smíchu ze kterých   se - POZOR - nelze oněch 26 - 29 minut vymanit.   Takže DŮRAZNĚ DOPORUČUJI PŘEDEM   VYČŮRAT!

A také, pokud jste labužníci a   myslíte, že si to vychutnáte s pytlem   brambůrků či miskou kukuřice, máte smůlu.   Stěží si jednou zobnete.

Přeju pevnou   bránici!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama