Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Bodyguard

 
Britská šestidílná minisérie na pomezí politického thrilleru a krimi, kterou v srpnu a září 2018 odvysílala veřejnoprávní televizní stanice BBC One.

Hlavním hrdinou dramatického příběhu je psychicky rozvrácený veterán z Afghánistánu David Budd (Richard Madden), který po návratu domů pracuje jako policista v ochrance kontroverzní ministryně vnitra Julie Montague (Keeley Hawes).

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bodyguard >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2024
Tahle britská televizní minisérie na mě   udělala dojem opravdu moc dobře namíchaného   žánrového koktejlu, kde se citlivě dávkovaly   přísady klasické krimi a politického thrilleru   s akcí a špetkou psychologie. Celé to do sebe   přesně zapadalo a nepostrádalo to ani momenty   překvapení a pochyby nad tím, co že je ten   hlavní hrdina vlastně zač a na čí straně   vůbec stojí. Všechno navíc chutně okořenil   výborným výkonem v hlavní roli Richard Madden.   Takže za mě určitě velká spokojenost a palec   nahoru!!
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2021
Britská minisérie zabrousí do nejvyšších   pater politiky, což většinou nebývá mé   nejoblíbenější téma. Tentokrát lze jenom   smeknout, jak autoři dokázali propojit příběh   veterána z afgánské vlády a nyní bodyguarda   ministryně vnitra s ostatními osobami   zastupujícími nejvyšší politiku státu. Celý   příběh je lehce uvěřitelný a potěšil mě   závěr, který jde poněkud proti dnešnímu   vynucenému nadbíhání   "nespravedlivě" utlačovaným osobám.   I když se nakonec ukáže, že původní záměr   byl motivován jinými úmysly, filmu tu nic   neubírá na napínavosti. Působivá scéna na   vylidněném prostoru uprostřed města, kde se   setká David se svou ženou, patří k nejlepším   z celé minisérie. Případnému divákovi nechci   více prozrazovat.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Bodyguard (2018) [TV seriál]Bodyguard (2018) [TV seriál]Bodyguard (2018) [TV seriál]Bodyguard (2018) [TV seriál]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Titanic

Titanic
Titanic

Naposled navštívené:
Titanic

Titanic
Titanic