Cerven
ohodnotit

Columbo [TV seriál]

Poslední pocta Komodorovi (1976) - 6. díl (5. série)

Last Salute to the Commodore

Další název:
Columbo - Der alte Mann und der Tod
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
105 minut
„Peter Falk ve zmačkaném baloňáku, s věčně nedokouřeným doutníkem, ve své nejslavnější roli samotářského a svérázného detektiva.“
 

Obsah filmu Poslední pocta Komodorovi

 
Majitel velké loděnice Otis Swanson, zvaný Komodor, nesouhlasí s obchodními praktikami svého zetě Charlese Claye, který je v rodinném podniku ředitelem. Není spokojen ani se svou dcerou, alkoholičkou Joannou. Jednoho dne je Komodor zavražděn. Stane se tak krátce poté, co před svými blízkými prohlásí, že chce firmu prodat. Charles odveze jeho tělo na moře a shodí je do vody, aby před policií zakryl stopy. Detektiv Columbo má tentokrát k ruce dva spolupracovníky. A bude je potřebovat – brzy totiž dojde k vraždě druhého člověka z Komodorova okruhu…

Zdroj: Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Poslední pocta Komodorovi >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.8.2018
Nooo, složitější už to být fakt nemohlo.   Ještě tam chyběl Gagarin, Štyrlic a Ali Baba.   Větší blbinu jste ještě neviděli.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.6.2014
Tento díl je v rámci série výjimečný hned v   několika směrech: herec hrající jinde vraha ho   zde nehraje; není ukázán průběh vražd; a   čistě subjektivně - mně se moc nelíbí.   Připadá mi, že se stále plácají od ničeho k   ničemu, až jsou v domě, kde finále trvá snad   půl hodiny; a ten vlastní průběh mi občas   přijde jako nepovedená crazy komedie (podivné   přemísťování na lodi, sednutí na Claye v   autě...). Při vší úctě k sérii tady   nemůžu dát ani průměr.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Druhá epizoda, kde jednoho z potencionálních   podezřelých hraje Robert Vaughn. Musim se   přiznat, že logické vyústění v jednotlivých   epizodách seriálu je výborný, ale v tomhle   díle bylo až takřka nesnesitelně zdlouhavé.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Joseph L. Mankiewicz

Mankiewicz Joseph L.

Naposled navštívené:
Joseph L. Mankiewicz

Mankiewicz Joseph L.