Rijen
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Okruh přátel (2006/1) - 7. díl

Circle of Friends

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Okruh přátel

 
Debra s Angelem tvrdě pracují na dopadení sériového vraha nazývaného Mrazákový vrah. Po vzoru předešlých vyřešených případů, kdy vrahové byli chyceni za nepozornost, jako je pokuta za parkování či překročení povolené rychlosti, projíždí databáze, aby našla, jakou chybu udělal Mrazákový vrah. Nakonec se jí podaří nalézt velmi podezřelého Neila Perryho, který by mohl oním hledaným být.

Dexter se zatím musí vypořádat s Rytiným bývalým, který se snaží vrátit k rodině. Přesto že tvrdí, že jeho závislost na drogách je u konce, Dexter mu vůbec nevěří.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Okruh přátel
Okruh přátel je mimo této epizody také název   amerického akčního thrilleru ze stejného roku.   I původní název, Circle of Friends, sedí. A   zajímavostí je, že v onom filmu hraje hlavní   roli Julie Benz, tedy Dextrova přítelkyně   Rita.
V této epizodě se zdá, že tolik   hledaný Mrazákový vrah je již skoro dopaden.   Nikdo totiž není neomylný a tak i on musel   někde udělat chybu, a workoholička Debra ho   prostě musí za každou cenu dostat. Je to   taková kariéristka, až to není vůbec   hezké:)
Jinak pokud sledujete Dextra,   doporučuji odkaz www.sledujiserialy.cz, kde   kromě tohoto seriálu je i mnoho dalších. Má   ho na svědomí Česká pirátská strana, která   zde hlásá myšlenku, že odkaz není zločin.   Prostě svobodný internet, pravděpodobně   lepší než to sledovat v televizi (tuším že   Dexter běží na Prima COOL). V tomto díle se   zase objevila moje nejoblíbenější postava, a   to je jednoznačně Vince Masuka ztvárněný   korejským hercem C. S. Leem. Nejvíce prostoru   sice dostane až ve třetí sérii, ale i v té   první a druhé si ho dostatečně užijeme...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Padraic McKinley

McKinley Padraic

Too Many Crooks

Too Many Crooks
Too Many Crooks

Mark Edwards

Edwards Mark

Naposled navštívené:
Padraic McKinley

McKinley Padraic

Too Many Crooks

Too Many Crooks
Too Many Crooks

Mark Edwards

Edwards Mark