Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Dexter
7. série
DISK 1
• „Ty jsi...?“ (Are you...?)
Debra se stane svědkem Dexterovy vraždy Travise Marshalla. Sourozenci se snaží usmířit a zakrýt svou účast na vraždě. Mezitím se na scéně nečekaně objevuje detektiv Mike Anderson. Quinn a Batista urovnávají starý spor a LaGuertová nachází důkaz, který jí přivádí na stopu v případu Řezníka z Bay Harbor. To ty mohl být problém pro Dextera... a Deb...
• „Na slunci s točenou zmrzlinou...“ (Sunshine and Frosty Swirl)
Místní trestanec má údajně informace k patnáct let starému zločinu a policie v Miami objevuje nové důkazy k případu. Debra se pokouší vyléčit Dextera z jeho vražedných tendencí a Mike Anderson se dostává na stopu zločinecké bandě z Ukrajiny. Pomstychtivý Louis se Dexterovi pořád motá do života.
• „Systému navzdory“ (Buck the System)
Dexter se přes dohled Deb snaží dokonat novou vraždu a Ukrajinská banda se chce pomstít za zabití jednoho svého člena. Quinn se sbližuje s tanečnicí z ukrajinského nočního klubu, LaGuerta se snaží spojit s Batistou, aby jí pomohl otevřít starý případ Řezníka z Bay Harbor, protože věří, že vrah je stále někde na svobodě.

DISK 2
• „Uteč“ (Run)
Policie v Miami zadržela vraha Ray Spelzera ale soudce ho nechal jít a Deb je na tom zle. Aby své sestře pomohl, vstupuje Dexter do nebezpečné hry na kočku a myš, zatímco ukrajinský gang stále prahne po pomstě.
• „Do hloubky“ (Swim Deep)
Zatímco se Dexter snaží odhalit proč se Louis utopil na své lodi, musí se zbavit Isaaka, který ho pronásleduje – a Debry. Na světlo se dostanou nové důkazy k případu zabití Wayna Randalla - od jeho bývalé přítelkyně a spolupachatelky Hanny McKay, a Dexter zjistí, že Hannah něco tají...
• „Špatná rozhodnutí“ (Do the Wrong Thing)
Dexter se zajímá o Hannu a Debra se setkává s místním pisálkem Salem Pricem, který má pravděpodobně na Hannu nějakou špínu. Quinn dostane nebezpečnou nabídku, kterou se snaží odmítnout, a Batista novou nabídku práce. Ať se Debra snaží sebevíc, nedaří se jí zastavit LaGuertovou, která se noří hlouběji do případu Řezníka ze zálivu.

DISK 3
• „Chemie“ (Chemistry)
Jde do tuhého. Dexter a Hannah se sbližují a když to zjistí Sal Price, chce na exkluzivitě příběhu vydělat. Sal pomáhá Debře odhalit další důkazy o Hanně, Quinn riskuje, aby ochránil svou přítelkyni Nadiu.
• „Argentina“ (Argentina)
Dexter se snaží před Debrou utajit vztah s Hannou, ale nečekaná návštěva Astora, Codyho a a Harrisona mu překazí plány. Isaak je venku z vězení a jde po Dexterovi, zatímco Quinn dál bojuje s nájemnými vrahy bratrství Koshka
• „Hlava nehlava“ (Helter Skelter)
Dexter má spoustu práce s Isaakem na svobodě, ale vnitřní rozbroje v bratrství Koshka by mohly hrát v jeho prospěch. Zatímco miamská policie je na stopě tajemnému žháři, Dexter se snaží ochránit svůj vztah s Hannou, a žádá o pomoc Debru, která si není jistá, jestli mu má důvěřovat.

DISK 4
• „Zodpovědní dospělí“ The Dark.. Whatever)
Nečekaná návštěva Hannina otce udržuje Dextera v pozoru a zločiny tajemného žháře nabírají na vážnosti. Quinn se snaží uchránit čest Nadii a dostává se do nebezpečí. LaGuertová se pouští do vyšetřování případu zabijáka ze zálivu společně s policejním kariéristou Matthewsem.
• „Vidíš to, co já?“ (Do you see what I see?)
Blíží se Vánoce a Dexter se snaží vnést rovnováhu do svého vztahu s Hannou a sestrou Debrou, ale neví, že Debra se vydala po stopě, kterou jí nechal Hannin otec. Když se Dexter dozví, že muž zodpovědný za smrt jeho matky byl propuštěn z vězení, rozhodne se pro vraždu, která by mohla ukončit veškeré vraždění.
• „Nový začátek konce“ Surprise Motherfucker!)
LaGuertová je na stopě Dexterova tajemství. Dexter se ze všech sil snaží ochránit sebe, Debru a život, který postavil v tomto napínavém finále sedmé série seriálu.
Magic Box DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Dexter
Obsah 5. série
Disk 1

Epizoda 1
Pardon
Po dramatickém finále z poslední epizody, kdy zemřela Rita, se v Dexterovi probudí pocit odpovědnosti… a dokonce i viny. Dexter se s novým traumatem nedokáže vyrovnat, a tak udělá radikální rozhodnutí, které zasáhne všechny v jeho okolí. Quinn si uvědomí, že vražda Rity připisovaná zabijákovi s přezdívkou Trinity nevykazuje jeho obvyklý modus operandi a na stanici začne být pořádné horko. A když pak LaGuertové navrhne, aby se pátrání zaměřilo na Ritina manžela, kterým není nikdo jiný než Dexter Morgan, atmosféra ještě zhoustne. Zato Debra se od Quinna dočká tolik potřebné podpory, a začne ho proto vnímat v docela jiném světle.


Epizoda 2
Nazdárek, bandito
Dexter se ve své nové roli osamělého otce usilovně snaží vrátit rodinný život do starých kolejí a překonat tak Ritinu smrt. Pokouší se pohřbít své temné choutky a soustředí veškerou pozornost na děti. Jenže pak mu nečekaně spadne do klína důkaz o spáchané vraždě. Když dojde k hrůznému poznání, znovu se vydá po stopě další oběti. Debra jako hodná sestra vezme Dextera s dětmi k sobě. Brzy ovšem zjistí, že pro ni doma už není místo a ocitne se u Quinnových dveří. Práci miamské metropolitní policie přeruší další hrůzostrašná vražda ve venezuelské čtvrti.

Epizoda 3
Prakticky dokonalá
Dexter by se rád pustil do pronásledování a eliminace své další oběti. Nejdřív ovšem musí najít chůvu pro Harrisona a tohle hledání ho zavede do naprosto neznámého světa. Debra se mezitím ujme vedení bizarního případu dvojité vraždy. Jenže na Batistův návrh se do něj zapojí i jedna protivná policejní elévka, která o něm má své vlastní představy, a Debra má rázem po náladě.

Epizoda 4
Kráska a zvíře
Dexter se ocitne v podivné situaci: místo toho, aby životy jen bral, musí jeden zachránit. Debru čeká děsivá konfrontace s jedním hlavním podezřelým v případě vražd v Santa Muerte. Quinn se dál věnuje nápadným podobnostem mezi Kylem Butlerem a Dexterem Morganem.

Disk 2

Epizoda 5
První krev
Detektivův život zkomplikuje nečekaný svědek a Dexter musí udělat pár nepříjemných rozhodnutí o jeho osudu. Mezitím ho napadne, jestli Ritina smrt neprobudila v Harrisonovi temné síly. Debra je po Quinnově nedávné degradaci na řešení případu ze Santa Muerte úplně sama. Quinn toho využije a osloví starého známého, aby se podíval Dexterovi na zoubek.

Epizoda 6
Utlumení vztahů
Ve snaze vrátit život do starých kolejí se Dexter pouští po stopách dalšího cíle, jenže sejde z cesty a navíc se sám ocitne v nepříjemné situaci, když se snaží vytáhnout z nesnází svoji novou známou. Batista objeví zajímavou stopu v případu vražd ze Santa Muerte a Quinn získá nové informace o Dexterovi, ovšem od nepříliš věrohodného zdroje.

Epizoda 7
Uzavřený kruh
Dexter pomáhá Lumen, když v tom je odvolán na jedno děsivé místo činu. Tam si uvědomí, že kolize s Debrou a celým oddělením vražd je jen otázkou času. V případu ze Santa Muerte mezitím dojde k násilné konfrontaci s nerozhodným výsledkem mezi Debrou a hledanými zabijáky.

Epizoda 8
Ber to
Dexter s Lumen se zúčastní jednoho ze seminářů na téma „pomoz si sám“, při kterém prověří a pronásledují dalšího násilníka. Případ za Santa Muerte má pro Debru nenadále nepříjemné důsledky a Batistu čeká jedno obtížné rozhodnutí.

Disk 3

Epizoda 9
Mladé a neklidné
Dexter a Lumen jsou právě uprostřed honu na svou další oběť, když je překvapí neohlášená návštěva. Debra je převelena do archivu, kde se jí podaří vypátrat nové skutečnosti k případu dívek z barelů.

Epizoda 10
Na začátku
Právě když Dexter objeví nového spojence ve štvanici na Lumeniny nedávné trýznitele, musí se on i Lumen stáhnout do pozadí. Detektivové z oddělení vražd totiž odhalí klíčové skutečnosti, které vedou k jednomu z hlavních cílů téhle dvojice. Debře, která už zase pracuje na případu dívek z barelů, se podaří identifikovat další dva podezřelé.

Epizoda 11
Vážný svinstvo
Dexterovi a Lumen někdo kříží plány. Když detektiv zjistí, že má o něj a o Lumen zájem někdo mimo miamskou metropolitní policii, musí minimalizovat škody. Debřina teorie o mizejících podezřelých v případu dívek z barelů začíná dostávat jasnější obrysy a Quinn se zaplete do jedné vraždy víc, než by si přál.

Epizoda 12
Velká ryba
V závěru série se ukáže, že Lumen byla jen návnada a Dexter se ocitne v bezvýchodné situaci. Detektiv ví, že je v pasti, ale riskuje vše, aby tuhle chybu už nezopakoval. Debra se v případu dívek z barelů nechá vést svými pocity a dojde k závěru, že samozvaný soudce je víc než pouhá teorie. Quinn se ocitne v prekérní situaci, ze které ho může dostat jenom Dexter.
Magic Box DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Dexter
Hlavnou postavou je Dexter Morgan, ktorý sa pod rúškom tmy mení na nepoznanie od človeka, ktorého poznajú jeho známy.
A nieje to zmena na vlkolaka, aj keď niektoré črty by sa na to hodili. Sympatický mladík pracuje na policajnom oddelení ako špecialista na krvné vzorky.
V noci však berie spravodlivosť do svojich rúk. Pomstí sa vrahom a nebezpečným individuám, ktoré unikli súdom.
Dalo by sa povedať, že obete trhá na márne kúsky s použitím motorovej píli.
Táto jeho "úchylka" má korene v jeho detstve, kedy bola takto zavraždená jeho matka pred jeho očami.
A napriek tomu, že sa jeho adoptívny rodič policajt o neho staral ako mal, Dexter sa následkom traumy z detstva mstí kriminálníkom za ich činy. Jeho adoptívny otec sa po dozvedení pravdy o tom čo Dexter robí, rozhodol dať mu ešte jedno - naučil ho za sebou zahladiš stopy po jeho činoch.
Seriál získal 4 nominácie na Zlatý Glóbus, 15 cien a ďaľších 45 nominácií.


Autor: pataamat

Popis / Obsah / Info k filmu Dexter
Soundtrack - DEXTER:

Seznam skladeb:
------------------------------------------------------------

1. Dexter Main Title - Rolfe Kent 01:39
2. Tonight's The Night - Michael C Hall 01:07
3. Conoci La Paz - Beny More 03:02
4. Uruapan Breaks - Kinky 02:21
5. Flores Para Ti - Raw Artistic Soul feat. Rafael Cortez 05:16
6. Blood - Michael C Hall 00:58
7. Con Mi Guaguanco - Ray Armando 07:12
8. Perfidia - Mambo All-Stars 02:36
9. Sometimes I Wonder - Michael C Hall 02:29
10. Born Free - Andy Williams 02:25
11. Dexter Main Title - Kinky 01:40
12. Escalation - Daniel Licht 02:08
13. Shipyard - Daniel Licht 02:03
14. Deborah Loves Rudy - The House - Daniel Licht 03:11
15. I Can't Kill - Daniel Licht mp3 02:21
16. Voodoo Jailtime - Daniel Licht 02:57
17. New Legs - Daniel Licht 02:01
18. Photo Albums - Daniel Licht 03:22
19. Courting The Night- Daniel Licht 01:21
20. Hide Your Tears - Daniel Licht 01:35
21. Wink - Daniel Licht 02:07
22. Astor's Birthday Party - Daniel Licht 01:59
23. Epilogue - Bloodroom - Daniel Licht 03:43
24. Blood Theme - Daniel Licht 02:25
25. Die This Way - Jon Licht 03:55


Autor: Wish

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Jako malé děti (1974) [TV insc...

07:25 - 08:15

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Peklo na zemi

07:25 - 08:20

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novoty (1997) [TV pořad]

07:45 - 09:00

27 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:05 - 08:40

7 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pawel Steinert

Steinert Pawel

Filip Mrvan

Mrvan Filip

Angelus

Angelus
Angelus

Naposled navštívené:
Pawel Steinert

Steinert Pawel

Filip Mrvan

Mrvan Filip

Angelus

Angelus
Angelus