Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Těžká váha

 
Díl uveden pod názvem Těžká váha nebo také pod názvem Zátěž.

Desetiletá obézní Jessica (Jennifer Stone, známá jako Harper Finkleová ze seriálu a posléze i celovečerního filmu "Kouzelníci z Waverly") dostává při hodině tělesné výchovy infarkt. Tým doktora House je bezradný, jelikož se nikdy předtím ještě nesetkali s infarktem v deseti letech. Od House se také dozvídají, že jednoho z nich musí vyhodit. Nařízení nepochází z jeho hlavy, ale od Edwarda Voglera, který chce ukázat svojí vůdčí nadřazenou pozici.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2013
Těžká váha
Obezita je v Americe velmi závažným tématem. A   obzvláště u dětí. Někdy se člověk až   diví, jak může být takové škvrně tak   tlusté. Dost na tohle téma naráží i   "South Park", kde jedna z hlavních   postav, Carman, je obézní rozmazlený spratek. O   čem už se ale tolik nemluví je o obézních   dětech v Číně, kterých rapidně přibývá.   Tohle téma ale zůstává jaksi médii opomíjeno   a všechna špína je házena jen na západní   zámořskou velmoc.
Dr. House musí vyhodit   jednoho z týmu a napětí začíná dost   houstnout. Kdo to bude. Už takhle je House na   své podřízené dost přísný, a to, jak jim   oznámý o tom, že se chystá jednoho z nich   propustit, z něj odebírá zbytek jeho lidskosti,   pokud v jejich očích vůbec nějakou má. Ti ho   tak začínají postupně více nenávidět,   přesto ale dál respektovat. Ostatně, není to   vlastně jeho nápad, kdyby bylo po jeho, určitě   by je nechal všechny. Jenže když máte peníze,   snadno se opijete mocí a musíte všem ukazovat,   jaký jste cool macho. Stejně jako já, když se   opiju a pak se všem chlubým, jak jsem na tom...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama