Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Hannibal

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 7
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2014
Hannibal
Když se poprvé objevil   Hannibal nemohla jsem si ho   nechat ujít, i když měla   jsem trochu jisté obavy   především z role samotného   Hannibala, protože kdo by   dokázal překonat   vynikajícího Anthony   Hopkinse, ale musím   smeknout,protože Mads   Mikkelsen je brilantní.   Seriál má přiměřený   počet epizod a tak se   nemůže stát, že by vás   potkala nuda. Prvotřídní   seriál na kterým si smlsnou   nejen příznivci Hannibala.  
Po shlédnutí 2.   řady, musím své hodnocení   zvednout, protože druhá   řada byla lepší než   první.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2014
Podivný seriál, Lecter mi   přijde jako na sílu nacpaná   postava do mysteriózního   krimi seriálu jen proto aby   se ze jména známého   kanibala vytěžily prachy.   Kdyby tam nebyl nic by se   nedělo, vraždy by stejně   nějaké byli, možná míň   ale byli. Ubyli by záběry na   stolování nevědoucích   gentlemanů, čehož to   pojídají. Mads Mikelsen je   výborný ale k čemu to. Ze   začátku mě zajímalo jak se   to bude vyvíjet, teď tři   díly do konce série to   dokoukám už jen proto že   jsem začal.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2013
Hannibal, kanibal....
Další mnou (a nejen mnou)   netrpělivě očekavaný   seriál je tu! Pač jednim z   mojich nejoblíbenějších   filmů je Mlčení jehňátek,   a Hannibal patří k mojim   oblíbeným filmovým   postavám, bylo víc než   jasné že si tenhle seriál   nenechám ujít.Mno, a já   jsem opět velmi spokojen.Mám   za sebou pouze pilot, ale u   mě právě rozhoduje první   dojem, pak už mi je jedno   jestli je nějaký díl   lepší nebo horší. Dle mě   výborný nápad stvořit   vyšetřovací dvojici s níž   jeden z vyšetřovatelů je   doktor Hannibal kanibal   Lecter, navíc když mu v   seriálu propůjčil tvář   výborný Mads Mikkelsen.
Doufám že i další   díly budou stejně dobré   jako pilot, a z Hannibala se   nestane jen další   kriminální seriál kterých   jsou mraky. 1 sezóna= 13   dílů = 75% 2s = 70%
karlosphonic
Hodnocení:
Přidáno: 6.4.2013
Z nabídky nových letošních   seriálů jsem se nejvíc   těšil na Hannibala,protože   Mads Mikkelsen v roli   psychopatického kanibala   může být výborný a   přitom nekopírovat projev   Hopkinse z Mlčení jehňátek   (něco jako nový Joker Ledger   vs. Nicholson).
Po   pilotu ještě dávat body   nebudu a časem upravím   komentář,protože jsem se   přesvědčil několikrát,že   i velmi dobré piloty   výborný seriál nedělají   (viz. Awake,a především   seriál Touch),nebo je seriál   zbytečně natahovaný(Lost) a   některé skvělé seriály   zase potřebují delší   rozjezd a pak jsou najednou   parádní.
Doufám,že   seriál Hannibal nebude   zbytečně natahovaný a   každá série bude jakoby   ukončena,ikdyž bude   připravována další   (viz.Homeland,Spartacus,atd. a   ne naopak, jako Lost,Game of   thrones,atd.)
Trošku   mám problém u Hannibala s   tím mysterióznem ve snech u   vyšetřujícího hlavního   hrdiny.Snad to bude pro sérii   přínosem a ne zástěrkou   (jako to bývá poslední   dobou zvykem) jak jinak   udělat funkční mrazivou   atmosféru u klasického   detektivního   thrilleru.Držím sérii palce   v dobrých nápadech,napětí   a hereckých výkonech!
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.1.2018
Obloukem pryč
Tohle už není nadstavovaná   kaše ale použitá   žvýkačka vyplivnutá před   masnou. Nebrat ani po   částech natož v   celku.Překombinovaná   vyčurávka aneb jak napálit   diváka hromadou kecou a   pseudozápletek které jsou   samoúčelné k natočení   dalších dílů.Přechytralý   agent FBI s mindrákem ve   službě slasti, nebo vlasti   ?.?Děkuji nechci !
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2016
Hannibal
1. Séria- 9/10

Prvá sezóna Hannibala ma   udržala a to od začiatku až   po samotný koniec. Musím ale   upozorniť, že ide a veľmi   pomalý no zato charakterne a   dejovo prepracovaný seriál a   tvorcovia si pre vás   pripravili plno zvratov a   nečakaných situácií.   Samozrejme nejde o mega   seriál takže väčšinu   vrážd uvidíte len v   náznakoch no na kvalite a   zaujímavosti seriálu to   neuberá a práve naopak   pritvrdzuje ju a robí teda   seriál   "Jedinečným".

2.Séria- 10/10

2.Séria ma   neskutočne bavila a to hlavne   vďaka neskutočne   vyboostovanému a zaujímavo   zvrétenému priateľstvu   medzi hlavným hrdinom a   samozrejme antagonistom   (Ktorému ale budete fandiť   viacej) čiže medzi   Hannibalom a Willom. K   finálnemu dielu, ktorý je   síce naťahovaný ale za to o   to viacej Powefull sa dá   dodať jediné a to slovo   "Dokonalosť".

3.Séria- 9/10

Neskutočný   nudný začiatok kde prvé 4   epizódy sú absolútne   zbytočné vystriedala   perfekcia v podobe "Great   Red Dragona" v druhej   polovici sezóny. Vzťahy sú   v seriály viacej naštrbené   a aj keď to vyzeralo, že po   masakry v poslednom diely   minulej sezóny tu nebude mať   kto hrať tvorcovia si to   urobili po svojom a väčšinu   postáv vrátili. Aj keď by   síce malo ísť o   definitívny koniec seriálu   tak v kútiku duše dúfam,   že ABC seriál znova spustí   a ja ho budem môcť znovu so   spadnutou sánkou sledovať.
pleWich
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2014
Jako velký fanoušek knih   Thomase Harrise jsem tento   počin musel minimálně   vyzkoušet. Seriál doplňuje   příběh před chronologicky   druhým dílem Červený drak   a musím říct, že   povedeně. Jako trochu umělý   prvek považuji změnu   pohlaví novináře/ky F.   Loundse/ové (ve filmech i   knihách je to muž),   scenáristé chtěli asi   mermomocí přidat ještě   jednu ženskou postavu. Mads   je ve své roli geniální,   jednu hvězdu na mém   hodnocení ubírá   protagonista Will Graham,   jehož představitel H. Dancy   je mi bohužel docela dost   nesympatický. Mnohem více se   mi líbil v roli Grahama   Edward Norton. Za největší   plus považuji promyšlenou   Hannibalovu loutkohru za   scénou, jen škoda, že   víme, jak to dopadne :-) Bon   Appétit!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16928minih16928Pretty Woman (1990) 
Pretty Woman n
minih76262minih76262The Possession of David O'Reilly (2010) 
The Possession of David O'Reilly n
minih43805minih43805Stopař (2007) 
The Hitcher n
minih24172minih24172Zuřivost (1995) 
Rage n
minih79903minih79903Sněhurka a lovec (2012) 
Snow White and the Huntsman n
minih36655minih36655Švindlíři (2003) 
Matchstick Men n
minih39752minih39752Coach Carter (2005) 
Coach Carter n
minih37183minih37183Lepší pozdě nežli později (2003) 
Something's Gotta Give n
minih137420minih137420Všechno, co mám (2015) 
Freeheld n
minih40519minih40519Nezvratný osud 3 (2005) 
Cheating Death: Final Destination 3 n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Hannibal (2001)

 Hannibal (2001)
Hannibal n
 
Žánr: thriller / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Ridley Scott

(pokračování)

Mlčení jehňátek (1991)

 Mlčení jehňátek (1991)
Mlčení jehňátek n
The Silence Of The Lambs
Žánr: thriller / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jonathan Demme

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Expres (The Express)

Expres
The Express

Transcendence

Transcendence
Transcendence

Jan Malíř

Malíř Jan

Gorp

Gorp
Gorp

Naposled navštívené:
Expres (The Express)

Expres
The Express

Transcendence

Transcendence
Transcendence

Jan Malíř

Malíř Jan

Gorp

Gorp
Gorp