Cerven
ohodnotit

Hlava Medúzy [TV seriál]

Kalich hořkosti (2020) - 8. díl

Žánr:
Rok:
2020
Délka:
60 minut
„Jitka Čvančarová a Jiří Dvořák v rolích detektivů brněnské kriminálky vyšetřují podivnou smrt, která je odhalena až po šílené automobilové honičce končící nehodou.“
<< Předchozí díl 8 z 8 dílů Následující díl >>
 

Obsah filmu Kalich hořkosti

 
Po automobilové nehodě je nalezena mrtvola spolujezdce, který však nezemřel na následky samotné nehody. Řidička končí v nemocnici ve vážném stavu. To, co se původně jeví jako obyčejná autonehoda, zavede vyšetřovatele brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) k odhalování křivd a tajemství minulosti. Do vyšetřování se opět zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková). Karinin bratr se k tomu všemu pouští do svého vlastního vyšetřování, které ho má zavést k vrahovi žen, jež se až příliš nápadně podobají jeho sestře.

Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2021
Samotný kriminální příběh slušný, jak   jedno vypítko zničí život několika lidem. Ale   ta linie s Erikem je pro mě úplně k   nepochopení, ruší a je hodně nereálná. I   když trefovat do zubů umí dobře.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2021
Poslední díl, který se snažil, ale některé   věci, fakt přitažené za vlasy, celý ten   útěk Erika a bránění sestry, mi moc neseděl.   Tým kriminalistů nebyl z těch nejlepších.   Jitka Čvančarová a ten její kulich a další   věci?! No totální propadák to myslím nebyl,   ale tuctovější díl a zakončení ano - 50%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kalich hořkosti (2020) [TV epizoda]Kalich hořkosti (2020) [TV epizoda]Kalich hořkosti (2020) [TV epizoda]Kalich hořkosti (2020) [TV epizoda]
Reklama