Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Lord Sníh

 
Lord Sníh se dostává na Zeď, kde se má stát novým členem Noční hlídky. Zjišťuje, že je obklopen samými zloději, podvodníky a podobnými, kteří si rozhodně službu zde nevybrali dobrovolně. Jenže všichni členové Noční hlídky jsou si navzájem rovni a tak vůbec nezáleží na tom, odkud Jon pochází.

Catelyn Starková se mezitím vydává varovat jejího manžela, jenž se v té době účastní Malé rady - tam se konečně dozví, jak je celá situace v Sedmi Království špatná - vše je totálně zadluženo a nikdo se o to nezajímá.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
HBO Česká republika
 
 
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Lord Sníh >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2013
Lord Sníh
Jon Snow, v češtině ho přeložili jako Jona   Sněha, fakt peklo. Ale co můžeme dělat.   Winterfell je zde jako Zimohrad a to je asi tak   vše, co jsem se zatím čtením komentářů   dozvěděl. Jsou prostě věci, které by měli   zůstat nepřeloženy. Třeba jako "Harry   Potter", také mu přece nebudeme říkat   Harry Hrnčíř, ne?
Jinak Hra o trůny je stále   pořád ještě pouhou politickou machinací,   která nám pomalu odkrývá všechna tajemství.   Třeba dneska se dozvídáme o strašné   zadluženosti celých Sedmi Království a o tom,   jak je to každému vlastně úplně fuk. No jo,   nemá nám tato satira něco připomínat?
V   této epizodě je také trochu více poodhalen   příběh Khalesi, která se jako žena dostává   stále více a více k moci, ať už oblibou u   jejích lidí, nebo skrz jejího manžela. Sbírá   více a více nových spojenců a tahle mrška, ta   to jednou někam dotáhne. Zatím jsem jí tedy   viděl vícekrát bez oblečení než v nějakém   rouše, ale to je holt její část role. Škoda,   když člověk totiž vidí takovouhle babu bez   podprdy, těžko se pak soustředí na to, co se   děje kolem...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Lord Sníh (2011) [TV epizoda]Lord Sníh (2011) [TV epizoda]
Reklama