Cerven
ohodnotit

Hra o trůny [TV seriál]

Temná křídla, temná slova (2013) - 2. díl (3. série)

Dark Wings, Dark Words

Rok:
2013
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Temná křídla, temná slova

 
Rodu Starků se vůbec nedaří. Dozvídají se, že jejich panství Zimohrad je v plamenech a jediné, co jim teď zbývá, je nepřestávat se modlit, že se Branovi s Rickonem podařilo uprchnout a že je Theon Greyjoy nevzal s sebou jako rukojmí na Železné ostrovy.

Bran s Rickem skutečně utekli, avšak z deště pod okap, protože jsou hned přepadeni sourozenci Reedovými. Chtějí jim ublížit, nebo pomoci, jak slibují? Jak upřímně ale svoji pomoc myslí? V Sedm království totiž obývají převážně lidé, kteří vždy jednají jen ve svém vlastním zájmu.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2013
Temná křídla, temná slova
Tento název jasně odkazuje na Brana, který má   pořád ve snech vidiny tříoké vrány.   Nepřišli s tím náhodou jako první   "Simpsonovi"? Nebo ti vlastně měli   tříokou rybu, pokud se nepletu. A temná slova?   To je jistě Branův nový kamarád, trochu   pošahanec, ostatně jako většina postav z   tohoto seriálu.
Tyrion, moje nejoblíbenější   postava, dostává pořádnou funkci a dost se   zapotí při všech těch machinací. Narozdíl od   většiny totiž on myslí nejvíce propoliticky a   jeho plány jsou nejvíce v souladu s lidem.   Nespokojený lid je totiž katastrofou pro celé   království, a to je to poslední, co zrovna   Lannisteři potřebují. Nezapomínejme jak dopadl   Šílený král, ani jeho pořádné jméno mu   nezůstalo. Ale Khalesi ho nejspíš pomstí. Teď   už má všechno. Draky, armádu, není možné   aby s tímhle vším materiálem už neudělala   díru do světa. To Vám říkám, jestli se   někdy dočkáme nějakého pořádného konce,   tak v něm bude ona figurovat jako vítězka. A na   to vsadím vše, co si můžu v současné době   dovolit. Vlastně tedy ne tolik...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama