Rijen
ohodnotit
 

Obsah filmu Dítě

 
Když se chystá demolice jedné staré budovy, jednoho z dělníků přepadne strach, že objekt nebyl dostatečně evakuován. V plánech opravdu naleznou jednu místnost, kterou předtím neprozkoumali. K překvapení všech se v ní nalézá malý chlapec. Po převozu do nemocnice speciální oddělení Vzorce z FBI zjišťuje, že dítě pravděpodobně vyrůstalo v podzemních prostorech domu celý život. Další záhadou je, jak je možné, že dokáže předpovídat oběti jednoho z hledaných vrahů. Navíc se od chlapce zajímá Eliot Michaels (Erik Palladino, Dr. Dave Malucci ze seriálu "Pohotovost"), který se vydává za sociálního pracovníka.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2013
Dítě
Pozorovatele je možno spatřit ve čtyřicáté   osmé minutě na ulici.
O dětech s   nadpřirozenými schopnostmi se dá dočíst dnes   a denně. Zvláště pak hnutí New age věří,   že do nějakého určitého věku máme   zvláštní telepatické a jiné schopnosti,   pamatujeme si na své minulé životy,   komunikujeme s vyššími bytostmi, prostě to co   nedokáže věda vysvětlit, malé děti dost   dobře ovládají. Až když rosteme, všechno   zapomeneme. Hm, o výjimečnosti dětí psal už i   Exupéry. Jeho dílo, které bylo i několikrát   zfilmováno, "Malý princ", ukazuje, jak   výjimečné tyto malé bytosti jsou.
V tomhle   díle je nalezen malý chlapec, který pomocí   telepatie dokáže vnímat myšlenky zločince,   spíše pak jeho pocity. Umělec, jak sériového   vraha FBI nazývá, chytne nějakou nevinnou   dívku, zabije jí a přelíčí k obrazu svému.   Tak trochu mi to připomíná "Mlčení   jehňátek" a obávaného Buffalo Billa,   který si z dívek šil šaty. Asi se budu muset   na vynikajícího Anthonyho Hopkinse znovu   podívat. Tahle epizoda mě na podobný thriller   totiž opravdu nažhavila...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama