Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Logika snů

 
V Seatlu, ve státě Washington, se Greg necítí dobře. Přesto se vypraví do práce. Místo kolegů jsou však v jeho kanceláři pouze monstra. Jedna z těch kreatur, jeho šéf, se na něj sápe, a tak ho Greg zabije. V nemocnici, kdy k němu dorazí speciální oddělení Vzorce z FBI, pak náhle umírá na vyčerpání. Záhada jako vyšitá. Olivia musí navíc překonat smrt svého dlouholetého partnera a kamaráda Charlieho, s čímž by jí mohl pomoci její nový psychoterapeut Sam. Tomu více méně dluží omluvu za její předchozí jednání.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2013
Logika snů
Pozorovatel ve dvacáté šesté minutě v   nemocnici na schodišti.
Tento díl pojednává o   nočních můrách. Také se zde dozvíme o   noční můře z dětství, která kdysi   postihovala Petera. Tento sen je klíčovým   momentem k rozluštění záhady o něm, tak ho   neberte na lehkou váhu. Mnozí jistě dávno   tuší, co se to vlastně stalo, ale sledujete-li   Hranice nemožného jen jedním okem, možná Vám   to celé uteklo a budete potřebovat více   nakopnout. Proto si dávejte pořádně bacha na   to, aby Vám už nic neuteklo. Později budete   litovat, že jste si nedali souvislosti dohoromady   už dříve.
Charlie zemřel a s ním odešla i   jeho postava. Televize Nova, která seriál   vysílala, však neumí moc organizovat, a tak   zařadila jeden díl z první série do druhé.   Fakt nechápu proč. Divák z toho pak má akorát   zmatek, protože teď prozradím, že se v jedné   z dalších epizod Charlie znovu objeví. Ne   proto, že by ožil, prostě ten díl   chronologicky nesedí tak, jak byl natočen.   Prostě dělat programové vysílání dneska   může asi každý, nemusí se o filmy vůbec   zajímat...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama