Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Srpen

 
Jeden z Pozorovatelů, Srpen (Peter Woodward, zahrál si roli Charlese O´Hary v americkém filmu "Patriot") přestane jednat tak, jak se od něj čeká a zasáhne do chodu událostí. Unese za bílého dne jednu dívku. Jelikož je zde několik svědků včetně záznamů z bezpečnostních kamer, nebude pro speciální oddělení Vzorce z FBI těžké přijít celé situaci na kloub. Otázkou však zůstává, proč se rozhodl jeden z Pozorovatelů zasáhnout. Odpověď však netrápí pouze tým, ale i ostatní Pozorovatele. Ti proto najímají vraha.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2013
Srpen
V této epizodě se objevuje hned několik   Pozorovatelů a celý díl je věnován právě   jim.
Konečně se zase dozvídáme něco trochu   více o těchto podivných stvořeních, které   sice zdánlivě připomínají lidi, ve   skutečnosti se od nás však dost liší. Také   se ukáže, že Pozorovatelé stáli u mnoha   významných událostí v dějinách světa. Tak   například na co náš tým nepřišel: Rok 1770   a Bostonský masakr. Velká francouzská revoluce   a poprava Marie Antoanety. Začátek první   světové války a atentát na Františka   Ferdidanda. Mno, jsou prostě všude.
Rozuzlení   bylo trochu kýč, ale asi to můžeme   scénáristům odpustit, protože jak to tak   vypadá, mezi Peterem a Olivií se schyluje   ještě k většímu kýči. Vsadím třeba kilo,   že se ti dva dají dohromady. Ne že by se k   sobě nějak extra hodili, ale pořád se kolem   sebe tak motají, že je nakonec tvůrci   příběhu nějak spojí do sebe. Také se nám   zase kousek odhaluje z Peterovi minulosti a vztah   Walter versus Pozorovatel. Každý už asi tuší,   jak je to s Peterem. Brzy to jistě řeknou i   nahlas...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dennis Smith

Smith Dennis

JC Grigg

Grigg JC

The Auctioneer

The Auctioneer
The Auctioneer

Mel Harris

Harris Mel

Naposled navštívené:
Dennis Smith

Smith Dennis

JC Grigg

Grigg JC

The Auctioneer

The Auctioneer
The Auctioneer

Mel Harris

Harris Mel