Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Skrytá frekvence

 
New York, Katedrála Svaté Anny - Roy McComb se zpovídá faráři, že mívá vize z budoucnosti o katastrofách, které se později opravdu vyplní. Tak například jeho nejnovější je o autobusu plném lidí. Když vjede do tunelu, jeden z cestujících si nasazuje plynovou masku a vypouští zvláštní plyn, který usmrtí všechny ostatní pasažéry. Jedné dívce bere batoh a autobus opouští.

V tuto chvíli je již na místě nehody zvláštní tým FBI v čele s agentkou Dunhamovou. Ani tentokrát nebude řešení případu snadné, zvlášť koná-li se ve stejný čas i Scottův pohřeb.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2013
Skrytá frekvence
Výskyt pozorovatele ve čtyřicáté druhé   minutě ve vlaku. Agentka Dunhamová je trošku   rozrušená. Koná se pohřeb jejího parťáka a   milence Scotta, který však celou dobu pracoval   pro druhou stranu a vlastně byl špiónem   zevnitř, který ji jen využíval. A to jí prý   miloval. Ach můj Bože, jaké drama :)   Setkáváme se také s teroristickým útokem,   který se už stal v Tokiu, ale také v Praze. Hm,   naše země je docela často zmiňována v   amerických seriálech. Pamatuji si, že v   "Útěku z vězení" Michaelova   manželka byla striptérka z Prahy. No jo, Praha   je krásné město, tak proč ho sem tam   nezakomponovat do příběhu, že ano. Massive   Dynamic hraje společnost, která je ve všem   napřed a vůbec se nemaže s lidskými životy.   Je to vlastně klasická nadnárodní korporace, a   vůbec nezáleží, že vyvijí nové technologie.   Protože ani nadnárodní korporace zabývající   se textilem si životů moc nehledí.   Potravinářské už vůbec ne. Takže vlastně   taková satira na to, jak boháči a mocní   pohrdají obyčejnými lidmi. Možná můžou   ještě přitvrdit...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lilly čarodějka (Lilly the Witch)

Lilly čarodějka
Lilly the Witch

Připoutaný (Prikovannyj)

Připoutaný
Prikovannyj

Cristina Milizia

Milizia Cristina

Ladislav Hausdorf

Hausdorf Ladislav

Zak Orth

Orth Zak

Henry M. Lebo

Lebo Henry M.

Naposled navštívené:
Lilly čarodějka (Lilly the Witch)

Lilly čarodějka
Lilly the Witch

Připoutaný (Prikovannyj)

Připoutaný
Prikovannyj

Cristina Milizia

Milizia Cristina

Ladislav Hausdorf

Hausdorf Ladislav

Zak Orth

Orth Zak

Henry M. Lebo

Lebo Henry M.