Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Lék

 
Uprostřed opuštěné ulice je z projíždějícího auta vyhozena žena, která si nemůže na nic vzpomenout. Zmatená vchází do restaurace. Nejspíše byla unesena. Číšník jí nabízí polévku a přivolává pochůzkáře. Když však ten chce celou situaci vyřešit, začnou se všem prolévat oči krví, až doslova, včetně dívky, policisty a obsluhy, explodují.

Walter Bishop zjišťuje, že se tak stalo následky radiace a že příčinou byla nejspíše ona dívka, protože právě její tělo obsahovalo nejvíce radioaktivních prvků. Peter si také všimne, že byla nejspíše mučena.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2013
Lék
V dalším díle nejsou ušetřeny ani   farmaceutické společnosti. Už jsme si zvykli,   že nadnárodní masivní korporace, jako je Masiv   Dynamic dostávají v tomto seriálu pěkně na   frak, aspoň co se nějakého sociálního   cítění týče. A ruku na srdce, všichni víme,   že firmy zabívající se výrobou léčiv na tom   nejsou o nic lépe. Kamarád dobrovolně chodí na   testy, kde na něm zkouší nové léky. Jako na   pokusné opici. Dostane za to sice pěkně   zaplaceno, ale obětovat své tělo k tomu, aby si   nějaký miliardář ještě o trochu více   přilepšil, to jsem odmítl, když mě nabídl   zúčastnit se nějakého pokusu. Pro mnoho   studentů je to pěkný přivídělek ke studiu,   protože za dva dny v nemocnici, kdy do Vás   píchají nejrůznější sajrajty či Vám   podávají spešl novou medicínu, dostanete   třeba pět litrů. A na pět tisíc někdy   student dře celý měsíc po škole v nějaké   fabrice či supermarketu. V Hranicích nemožného   jdou ale ještě dál a ukazují, že tyto   společnosti jsou ochotny testovat i přes   nesouhlas daného subjektu. Vždyť co to znamená   slovo morálka...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama