Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Deset sezení

 
Ted chce pozvat svoji dermatoložku Stellu, která mu odstraňuje jeho tetování, na rande. Ta však odmítá, jednak z časové vytíženosti a jednak z lékařského kodexu, který jí zakazuje jakékoliv osobnější vztahy s pacienty. Začne ale Tedovi dohazovat svoji recepční Abby (Britney Spears). Ten se však nehodlá vzdát tak lehce a začne o Stellu bojovat. Tetování má být odstraněno během deseti sezení, to znamená, že má deset možností změnit její NE v ANO.

Barney snažící se všelijak Tedovi pomoc a začne randit s recepční.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2013
Deset sezení
Po Enrique Inglesiasovi, který asi ve dvou   epizodách ztvárnil Robiina přítele se v   seriálu objevila další hvězda nadměrné   velikosti. I když o této osobě můžeme s   klidným svědomím prohlásit, že to nejlepší   už má dávno dávno za sebou, přesto je i   nadále ikonou. Ano, mluvím o té, která měla   problémy s drogama, se zákonem a která o sobě   v dnešní době dává najevo více svými   skandály, než zpěvem - Britney Spears se zde   objeví v několika epizodách jako recepční   Abby, která se zamiluje do Teda a nakonec se   nechá okouzlit Barneym. Později pro Jak jsem   potkal vaši matku nazpívá i krátkou píseň, o   té ale zatím pomlčím, protože vyzrazuje   budoucí děj. Až přijde její čas, určitě   jí ve svém komentáři zmíním.
Účinkování   celebrit v seriálech je nutnost. Jste-li   oblíbení, znamená to, že celebrity se sami   tážou, zda-li by se mohli aspoň na chvilinku   objevit ve Vašem seriálu. Vždyť kdo nebyl v   "Simpsonech", neznamená nic.   "South Park" si zve jiné typy lidí,   přesto ale účinkování zde znamená také   prestiž. Vždyť i v "Přátelích" se   objevovala jedna hvězda za druhou...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Britney Spears

Spears Britney

John Givens

Givens John

Jacques Delaporte

Delaporte Jacques

Naposled navštívené:
Britney Spears

Spears Britney

John Givens

Givens John

Jacques Delaporte

Delaporte Jacques