Cerven
ohodnotit
 

Obsah filmu Mírová dohoda

 
Spolubydlící Ted a Robin se neustále hádají kvůli maličkostem. Oba je to mrzí, ale brzy najdou způsob, jak s hádkami skončit - sex. A jelikož jejich sexuální udobřování nezůstane utajeno, tak ostatním popisují, kvůli čemu se spolu zase museli vyspat. Zamilovaný Barney tím trpí, ale brzy přijde na to, jak sexu zabránit - bude u Teda s Robin uklízet a nakupovat jim, aby neměli důvod hádat se. To Marshall má závažnější problém - marně v práci hledá záchod, na kterém by si důstojně mohl přečíst časopis.

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Mírová dohoda
Všichni jistě víme, co Benefits znamená.   Benefity. Tedy ne zas až tak mírová dohoda, jak   zní český název. Ale v podstatě se jedná o   to, že Ted s Robin spolu uzavřeli mírovou   dohodu, která má ukončit jejich hádky.   Chtějí se stát takzvanými kamarády s   benefity, tedy přátelé, kteří spolu čas od   času i spí. Nejde totiž bydlet se ženou a   nehádat se s ní. A sex je ta nejlepší   usmiřovací metoda. Barney z toho ovšem dvakrát   nadšen není, neboť je do Robin zamilován. Tady   se dost ukazuje, jak je ve skutečnosti prachatý.   Neváhá si koupit tu nejdražší a nejlepší   televizi, aby jí mohl v zápětí v klidu   rozbít. Také jsem jednou zkoušel jen tak   rozbít televizi a opravdu je to uklidňující   pocit, když se její obrazovka roztříští na   všechny strany. Jenom úklid je pak trochu   složitější.
Navíc tento díl řeší i   problémy s toaletou, což většina seriálů   taktně vynechává. A když je toto téma někde   zmíněno, zvrhne se to převážně ve fekální   nechutný humor. Tady to ovšem podali filmaři s   citem. Všechna čest jim...
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2013
Nevím, zda je zábavnější, když Ted místo   hádek sexuje s Robin nebo když Marshall hledá   klidný záchod. Ovšem jsem si naprosto jistý,   že jedničkou je tentokrát žárlivý Barney,   když si nechá vysvětlit výhody různých   televizí a pak si koupí tu nejdražší, aby ji   okamžitě zuřivě rozbil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Born & Raised

Born & Raised

Naposled navštívené:
Born & Raised

Born & Raised