Cerven
ohodnotit

Jak jsem poznal vaši matku [TV seriál]

Okno (2009) - 10. díl (5. série)

The Window

Rok:
2009
Délka:
25 minut
 

Obsah filmu Okno

 
"Okno se otevřelo" a Ted dobře ví, co má dělat. Maggie, ta nejlepší holka odvedle, je totiž volná a Ted jí nehodlá dát ani minutu na to, aby si našla jiného muže. Jenže musí na přednášku o mostech a tak svěřuje svým přátelům těžký úkol - udržet od Maggie všechny muže na distanc. Podaří se to, když je konkurence tak veliká a Barneyho loajalita nepatří k těm největším?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2013
Okno
Okno je otevřené, hláška která znamená, že   daná holka je volná. Asi jí budu muset začít   také používat, protože se mi zdá dost dobrá   :) Každý asi zná v sousedství jednu super   babu, která by stála za to strávit s ní   život. Problémem ale je, že tyto dívky jsou   neustále zadané. A jelikož jsou to fakt super   kosti, dobré i zevnitř, nejsou jejich vztahy   krátkodobé. A tak Ted udělal s Meggiinou   sousedkou (paní Douglasová - Barbara Perry)   dohodu o tom, že jakmile bude tato dívka volná,   okamžitě mu dá vědět. A ten moment nastal   právě teď. Takže Ted musí udělat opravdu   vše, aby Meggie získal pro sebe. Ale   samozřejmě že není jediný, kdo se o tuto   nebeskou bytost zajímá, takže ho čeká docela   zapeklitá situace. A do toho všeho musí ještě   na přednášku. Být zaměstnanec je někdy fakt   na pytel. To jen Barney si to umí skvěle   pořešit :)
Pátá série už nemá takovou   šťávu jako ty předchozí, a tak objeví-li se   nějaká lepší epizoda, vždycky mé srdce   zaplesá. Jako se to například stalo teď,   protože Okno patří k těm lepším...
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2013
V této epizodě po dlouhé době zaválel Ted se   svou bleskovou přednáškou o mostech. Ostatní   však také nezaháleli. Marshall byl krásně   zoufalý při konfrontaci se svými   patnáctiletými myšlenkami, Barney v   lacláčích podstoupil skutečnou výzvu a holky   tentokrát s nabídkami na sex neváhaly, takže u   mne spokojenost. Je jen škoda, že se mírně   škudlilo s hláškami, protože jinak by ta   spokojenost byla absolutní.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama