Cerven
ohodnotit

Jake a Blake [TV seriál]

Jake & Blake

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
25 minut, 26 dílů x 25 min.
Popis / Obsah / Info k filmu Jake a Blake
“Jake & Blake” je příběh teenagerů - dvojčat, kteří byli hned po narození rozděleni a neměli ani tušení o existenci toho druhého. Osud je ale opět svede dohromady. Chlapci se rozhodnou využít své podobnosti a vymění si životy, čímž začne jejich velké dobrodružství. Pro Jakea a Blakea ale není nic tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Na pohled jsou sice obě dvojčata stejná, uvnitř jsou to ale dvě úplně odlišné osobnosti.
Jake je vynikající student posledního ročníku střední školy a jeho nejoblíbenějším předmětem je matematika. Je plaveckým přeborníkem a je zodpovědný, uzavřený, roztomilý, celkem romantický a chová se dospěle. Naopak Blake je egoistický milionář, úspěšný zpěvák vždy obklopený spoustou lidí. Na začátku svého dobrodružství začne každý z nich žít život toho druhého. Jake bude muset překonat svou stydlivost, začít zpívat před publikem a vyrovnat se s neustálou pozorností fanoušků. Blake zase bude muset začít dodržovat pravidla a stát se vynikajícím studentem žijícím mimo pozornost veřejnosti.

Jake a Blake si také budou muset zvyknout na nové přátele, včetně děvčat objevujících se v jejich životech: Anity, Jakeovy nejlepší kamarádky a Luz, prezidentky Blakeova fanklubu.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jake a Blake
JAKE A BLAKE vypráví příběh dvou mladíků, kteří se narodili jako dvojčata, ale hned po narození byli rozděleni a celou dobu neměli ani tušení o existence toho druhého. Osud je však nakonec svede znovu dohromady a oni se rozhodnou, že využijí svojí podobnosti. Nebude to ale tak jednoduché… Rozdíl mezi Jakem a Blakem, třebaže ne fyzické, jsou naprosto zřetelné.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sportovní zprávy, Události v r...

12:20 - 12:30

5 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Narozeni 1918 - viděno šesti

12:25 - 13:20

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:35 - 12:30

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Poslední světlo (Last Light)

Poslední světlo
Last Light

Naposled navštívené:
Poslední světlo (Last Light)

Poslední světlo
Last Light