Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Jett

 
V kriminálním dramatu se představuje Carla Guginová v hlavní roli prvotřídní zlodějky Daisy "Jett" Kowalské. Jen co opustí brány věznice, je opět přinucena vrátit se k tomu, co umí nejlépe, aby její schopnosti nevyužili výstřední zločinci.

V kriminálním dramatu JETT z produkce Cinemaxu se představuje Carla Guginová ("San Andreas", "The Haunting of Hill House") v hlavní roli prvotřídní zlodějky Daisy "Jett" Kowalské. Jen co opustí brány věznice, je opět přinucena vrátit se k tomu, co umí nejlépe. Skupina morálně rozporuplných, nebezpečných a výstředních zločinců, od nadějných femme fatale až po zkompromitované příslušníky zákona, je...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Jett >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.11.2020
Příběh zlodějky Daisy ´Jett´ Kowalsky   rozehrává zajímavou etudu ve světě zločinu v   takovém vzoru, že to vypadá, jako kdyby   scénář vypadl Quentinovi Tarantinovi z rukou.   Ten byl sebrán a následně rozšířen do   seriálové podoby. Podle toho to také vypadá.   Děj začíná v pomalém tempu a celý vývoj a   napětí se každou další částí pomaloučku   zvyšuje a to až do extravagantního finále, kde   zvraty probíhají tak rychle, že stačí chvilka   nepozornosti a už se neví co, kde a proč. A   samozřejmě je i zde snad očekávaně určitou   maličkostí otevřený konec. Vyznění tohoto   seriálového počinu je také na dnešní dobu   politicky rasově vyvážené. Co je však přes   čáru, je opět politická agitka v rámci   míchání ras v sexuálních scénách. Za celý   seriál tu jsou tři postelové scény soulože   mezi černochem a běloškou. A to je vše. V   osmé části už to vypadá, že se bude jedna o   bělocha a bělošku, ale nakonec byl střih   dříve, než k tomu vůbec došlo. Je to snad   záměr? Tato rozšířená politicky rasová   propaganda celý seriál naprosto shodila.   Bohužel. A tím pádem již není co k tomu víc   dodat.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Plácek

Plácek
Plácek

Kořist

Kořist
Kořist

Naposled navštívené:
Plácek

Plácek
Plácek

Kořist

Kořist
Kořist