Cerven
ohodnotit

Juanin zázrak [TV seriál]

Juana La virgen

Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
45 minut, 153 dílů

Obsah filmu Juanin zázrak

 
Hlavní postavou venezuelské telenovely Juanin zázrak je osmnáctiletá dívka Juana Perézová, studentka střední školy, jež právě obdržela prospěchové stipendium na studium v zahraničí. Žije společně se svou matkou Anou Mariou, babičkou Azuzenou a strýcem Manolitem.
Bezstarostná mladá dívka netuší, že zcela banální gynekologická prohlídka, kterou absolvuje, jí od základu změní život. Ve stejném městě, v krásném domě, žije Mauricio de la Vega, majitel nakladatelství, s manželkou Carlotou. Jejích manželství je bezdětné. Mauricio nemůže mít děti po prodělané těžké nemoci. Nicméně ve spermobance se nachází vzorek jeho spermií, které mohou být...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Zajímavé!
Jedna z velice zajímavých telenovel. Příběh   je vlastně o tom též, co každá telenovela.   Láska, zrada, žárlivost, vraždy a děti. V   tomto případě zajde žárlivost do hlubokých   mezí. Ikdyž láska nakonec zvítězí!
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Ani nejlepší, ani nejhorší telenovela...
...je Juanin zázrak. Vím, že hlásit se ke   sledování telenovel je považováno skoro za   ostudu:-) Já se za to ale nestydím.   Jihoamerické seriály mi přijdou takřka lepší   nežli ty naše české a taková šílená   Ošklivka Katka se k nim nemůže přiblížit ani   na sto kilometrů, byť je podle jihoamerického   vzoru natočená. Vraťme se ale k Juaninu   zázraku. Ze začátku ten příběh nebyl nic   moc. Juana se mi zdála příliš uhihňaná,   naivní, dětská, chvílemi až hloupá. Také ta   zápletka s umělým oplodněním mi přišla,   no...dost přitažená za pačesy:-) Řekněme,   že ale pak děj dostal docela spád. Ani ne tak   kvůli hlavním hrdinům, ale dramatický   příběh se odvíjel z jednání Mauriziova   tchána, dochází k vraždě, objevují se   kriminální prvky. Z přesládlé telenovely se   pak stalo téměř drama. To mě bavilo rozhodně   víc. Seriál jsem dokoukala poměrně s chutí a   očekáváním rozuzlení děje. Měla bych však   výtku k hlavní představitelce. Jana   Páleníčková ji výborně nadabovala, avšak   Daniela Alvarado mi přišla do své role až   příliš dětská svou vizáží...nevím,   typově bych zde raději viděla trošku   zajímavější tvář, ale asi je to jen otázka   osobního vkusu. Jiný divák může mít názor   naprosto odlišný.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Juanin zázrak (2002) [TV seriál]Juanin zázrak (2002) [TV seriál]Juanin zázrak (2002) [TV seriál]Juanin zázrak (2002) [TV seriál]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gardner Fox

Fox Gardner

Genevieve O'Reilly

O'Reilly Genevieve

Aljoša Popovič a Tugarin Zmej

Aljoša Popovič a Tugarin Zmej
Aljoša Popovič a Tugarin Zmej

David F. Sandberg

Sandberg David F.

Gyula Pados

Pados Gyula

Lucy Liu

Liu Lucy

Naposled navštívené:
Gardner Fox

Fox Gardner

Genevieve O'Reilly

O'Reilly Genevieve

Aljoša Popovič a Tugarin Zmej

Aljoša Popovič a Tugarin Zmej
Aljoša Popovič a Tugarin Zmej

David F. Sandberg

Sandberg David F.

Gyula Pados

Pados Gyula

Lucy Liu

Liu Lucy