Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Krajinou domova

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Mackaku
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.9.2017
Pálava
Mám rád tyto dokumenty a   tento je pravdě originálně   zpracovaný s úžasnými   záběry. Zaujal mne zejména   proto, že nabízí pohled na   krajinu, kterou vidím při   práci ve svém vinohradu.   Vadil mi ale komentář k   vzniku novomlýnské nádrže.   Autor na jedné straně   obdivuje jihočeské rybníky,   ale protože   "Mušov" vznikl za   minulého režimu, nebyl to   počin J. Krčína. Dnes,   když se stává voda stále   větší vzácností bychom   měli být rádi, že ji   "něco" zadrželo.   Lužního lesa tam zůstalo   ještě dost, ale kdyby   režisér ve své   angažovanosti přelétl s   dronem i 2 km na sever od   Hustopečí a natočil tam   pole solárních panelů,   nevím, jak by to obhajoval.   Proto kvůli komentáři jeden   bod obírám.
ponorka.bary
Hodnocení:
Přidáno: 3.7.2016
S údivem zjišťuji,že tento   s pomocí dronů natočený   seriál nikdo na tomto   filmovém webu nehodnotí,tzn.   nesleduje.Přitom se jedná o   ojedinělý počin ČT,který   nabízí nevšední pohled na   naši krajinu.Možná všichni   tušíme,že žijeme v zemi   přírodně a geologicky   rozmanité a divutvorné,ale   až tento dokument nám   alespoň ty největší   přírodou a staletími   vytvořené skvosty, ukáže v   plné kráse.
Svarcneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2019
Poklona tvurcum za spickove odvedou praci!!!
Precizne vypracovany   dokumentarni serial, ktery by   mel videt kazdy Cech. Jednak v   ramci ucty k nasi domovine a   jednak jako motivaci pro   stovky vyletu. Nac travit   kazdy rok v kempu v   Chorvatsku, kdyz je u nas tak   krasne, staci jen nebyt liny a   hledat, chodit nebo jezdit na   kole. Chvalim praci kamery,   dobry komentar i dobre volenou   hudbu, zasluhu ma i dokonaly   strih. Zase je jednou cloveku   lepe, kdyz musi platit   televizni poplatky ;). Pro me   balzam na dusi a motivace pro   telo...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Janie Haddad

Haddad Janie

Guernica

Guernica
Guernica

Naposled navštívené:
Janie Haddad

Haddad Janie

Guernica

Guernica
Guernica