Cerven
ohodnotit

Království [TV seriál]

Reign

Další název:
Kráľovstvo (SK)
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
45 minut, 22 dílů

Komentáře k filmu Království

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2018
Dlouho jsem váhala, jestli se   mám na seriál podívat.   Nakonec jsem byla mile   překvapená. Slušný nápad,   dobrá výprava a slibný   začátek. Pak už to šlo   trochu z kopce. Poslední   díly byly strašně   uspěchané a zrychlené a sem   tam docela podivné.   Experimentovali s magií a   snažili se snímek   ozvláštnit okultismem a   krvelačnými pohany. Také mi   vadilo, že Marii příběh   vylíčil jako bezchybnou a   hodnou královnu, která má   na srdci jen a pouze dobro a   štěstí ostatních. Na   druhou stranu byla skvěle   ztvárněna Kateřina Medici.   Ta je ukázána v dobrém, ale   i ve špatném světle. Jinak   byl příběh (hlavně tedy   začátek) formován spíše   do romantického filmu pro   mladší a se skutečnou   historií to nemá příliš   společného. Seriál mě ale   celkově bavil a   zaujal.Určitě se na něj   zase někdy podívám.
aja.praskova
Hodnocení:
Přidáno: 25.2.2015
Králoství
Nejlepší seriál zaujal mě   více než Ulice na kterou   ráda koukám....celá rodina   koukala na   Vítězství....prosím kup te   další sérii......

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama