Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Krevní pouta

 
Bývalá policistka, nyní soukromý detektiv Vicky se stane svědkem vraždy, která se stala v noci v parku. Oběť se ale našla vysátá, bez krve. Vicky si najme mladá dívka, aby vraždu vyřešila. Vicky v existenci upírů vůbec nevěří, dokud jednoho nepotká. Jmenuje se Henry a je to nelegitimní syn Jindřicha VIII. Henry jí existenci upírů dokáže a společně se budou pokoušet vraždu vyšetřit. Bude nakonec Vicky s Henrym, nebo si její lásku získá její bývalý partner od policie Mike?

Autor: Anksa
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2010
Vcelku slušný seriál, jež opět nedosahuje ani   po paty knižní předloze, avšak má potenciál   pobavit a oslovit určitou skupinu   "vapiromilovných" nadšenců.
Vcelku   slušný děj, je však místy nedopracovaný,   není úplně jasná motivace hlavních hrdinů.   Občas se díly více zaměřují na city, jindy   na detektivní práci. Obsazení je také   slušné, ale výprava nezapře   "mimoamerickou" tvorbu. V podstatě se   nacházíme stále ve studiu, tedy v   kanceláři...no, fajn zajímavý průměr.
renefer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2010
Něco jako akta X
Fakt dobrý seriál pro milovníky   paranormálních jevů a kdo teď jede na vlně   upířiny, ten musí být úplně nadšený,   neboť soukromým detektivem je tady upír a to   navíc hodně sexy....


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Krevní pouta (2006) [TV seriál]Krevní pouta (2006) [TV seriál]Krevní pouta (2006) [TV seriál]Krevní pouta (2006) [TV seriál]
Reklama