Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Lovec krokodýlů
Poznáváme jednoho z nejznámějších Australanů - Steve Irwina (1962-2006), všestranného obdivovatele přírody, ochránce zvířat a zdatného podnikatele.
Již od dětství byl svými rodiči, kteří r. 1970 založili soukromou ZOO na slunečném pobřeží v Beerwah, veden k úctě a lásce k přírodě. Školák Steve vyrůstal mezi všemi možnými zvířaty, staral se také o jejich krmení a dokonce i odchyt. A zřejmě tehdy se "zrodila" jeho vášeň pro krokodýly, které s otcem chytali holýma rukama.
V dospělosti se kromě převzetí rodinného podniku, zapojil i do vládního programu East Coast (kontrola a odchyt krokodýlů v lokalitách, kde působili problémy). Tyto jedinečné plazy, živoucí pozůstatky z éry dinosaurů, si převezl do své ZOO.
Začátkem 90. let se seznámil nejen se svou životní láskou a později manželkou Terri, ale i s filmovým producentem Johnem Staintonem, který z něj díky epizodnímu seriálu Steve Irwin: Lovec krokodýlů, udělal mediální hvězdu.
V téměř hodinových epizodách Krokodýlích deníků, Zápisků lovce krokodýlů nebo Mladých veterinářů prožíváme se Stevem, Terri, jejich dětmi, spolupracovníky i přáteli každodenní starosti i radosti v rozrůstající se soukromé ZOO.
Bohužel všechny jeho budoucí plány přeťala počátkem září 2006 tragická nehoda - Steve Irwin zemřel následkem bodnutí rejnoka uprostřed podvodního natáčení přírodovědného dokumentu...


Autor: Angelika2808

Popis / Obsah / Info k filmu Lovec krokodýlů
Stewe Irwin (+44) je hlavní postavou tohoto seriálu. Společně se svou ženou a svým otcem Bobem putuje australskou přírodou, kde se pokouší pomoci ohroženým druhům a zároveň vás učí, jak se v divočině chovat.

Zároveň v seriálu uvidíte, jak Irwinovi otvírají vlastní ZOO plnou krokodýlů, papoušků a dalších zvířat. V několika málo dílech se objeví i jeho dcera Bindi a syn Bob.

Seriál měl velký úspěch. Při natáčení jednoho z dílů byl Stewe Irwin usmrcen rejnokem a i přes rychlou pomoc celého štábu nebylo Stewemu pomoci. Touto tragédií celý seriál skončil.


Autor: veverka-zrzka

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Domácí víno (1963) [TV inscena...

15:20 - 16:50

88 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Špioni v pří...

16:30 - 17:30

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - DC Liga supermazlíčků (2022)

16:40 - 18:50

8 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Prima - Výlet (2002)

14:55 - 17:05

113 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama