Cerven
ohodnotit

Modelky s. r. o. [TV seriál]

Models Inc.

Další název:
Modelky Inc.
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
60 minut, 29 dílů
Popis / Obsah / Info k filmu Modelky s. r. o.
Modelky s. r. o. jsou původním americkým seriálem televize Fox, který byl vysílán od června 1994 do března 1995. Ústředním bodem seriálu je losangeleská modelingová agentura, kterou vede Hillary Michaelsová.

Hlavní postavy objevující se v seriálu:

Hillary Michaelsová je tvrdá, avšak férová dvakrát rozvedená podnikatelka, která je zakladatelkou a majitelkou prominentní modelingové agentury Models Inc. Je také matkou Davida Michaelse, viceprezidenta agentury. S dcerou Amandou Woodwardovou (známou také ze seriálu Merlose Place), jediným dítětem z prvního manželství, má vztahy problematické.

David Michaels je viceprezidentem agentury. Znovu a znovu se rozchází a schází s Julií Dantovou, jednou z modelek. Prožije také vztah se Sarah Owensovou, ale nevydrží jim to. Po ostré hádce s matkou nakonec odchází do Příže.

Sarah Owensová přišla do Los Angeles ze středozápadu, aby si splnila sen, stát se modelkou. Hned jak se objeví v agentuře, bere ji Hillary pod svá ochranná křídla a ubytuje ji v domě na pláži, kde bydlí všechny její nejlepší modelky. Sarah se záhy stává trnem v oku Julii, která na ni žárlí kvůli vztahu k jejímu bývalému příteli Davidovi. Sarah je prototypem nevinné a naivní modelky, která šptně dopadne - skončí na drogách a alkoholu. Na konci série se však zdá, že by se mohla opět postavit na vlastní nohy, když se přihlásí do odvykací léčebny

Julie Dantová je jednou z nejúspěšnějších supermodelek původem z Austrálie. Její matka byla alkoholička, otec ji zneužíval a z Julie se stala nezvladatelná osoba, neustále dělající potíže. Fotografové ji často načapali opilou, ale nakonec se vždy smála ona. její nepřátelství k Sarah v průběhu seriálu opadalo. Způsobila také napětí mezi ní a Monique, když se pokoušela o jejího přítele Adama. Když však odhalila hloubku citů, které k ní chová Craig, napravila se.

Teri Spencerová je světoznámá modelka. Její sestru Carrie objevila Hillary již jako velmi mladou. Teri následovala Carrie do agentury a chce vystoupit z jejího stínu. také bydlí v domě na pláži a jejím milencem je fotograf Brian Peterson. Z agentury odchází po obrovské veřejné hádce s Hillary a při rozlučkové párty ji někdo shodí z balkonu. Tím je otevřena další dějová linie příběhu, kdy se řeší, kdo ji zabil.

Monique Duranová se dostala k agentuře na záskok po smrti Teri. Její příchod byl pro všechny šokem, hlavně pak pro Carrii, neboť Monique vypadala jako Teriino dvojče. Ač na první pohled Carrie Monique nenáviděla, staly se postupem času přítelkyněmi. Monique začala chodit s majitelem baru Adamem Louderem, avšak stala se obětí žárlivosti jeho bývalé ženy Grayson Louderové.

Carrie Spencerová je u agentury veteránkou. Kariéru začala u Hillary již v 17 letech, byla supermodelkou, ale když se k ní přidala mladší sestra Teri, její kariéra rychle pohasla. Objeví se zjištění, že v 17 letech měla dítě, o kterém si myslela, že zemřelo. Až Teri objevila, že je chlapec naživu avšak držela to před Carrii v tajnosti. Teri umírá právě tu noc, kdy jí prozradí, že je dítě naživu. Ta se z toho zhroutí, trpí depresemi, dokonce prostituuje. Na konci seriálu je dokonce Graysonem prodána jako sexuální otrokyně.

Brian Peterson je fotograf, který randí se supermodelkou Teri Spencerovou. Později se objeví i ve vztahu s Cynthií, který je neustále sužován jejím bývalým přítelem, který ji dokonce znásilní.

Eric Dearborn byl přítelem Lindy Holdenové. Měl temnou minulost a Lindu zneužíval. Nakonec se s ním rozešla. Eric vždy toužil po kariéře zpěváka, avšak když kariéra nevyšla, stal se společníkem.

Linda Holdenová je modelka s minulostí, ve které se objevují drogy, alkohol a účinkování v pornu. Dlouho byla ve vztahu s Ericem, který ji vydíral její minulostí, ale po té, co se od něj osvobodila, získala milionáře Chrise Whita.

Cynthia Nicholsová přišla do agentury s vidinou toho, že bude supermodelka. Nakonec ji postihla bulimie a byla napadena expřítelem, kterého v sebeobraně zabila. V té době již chodila s fotografem Brianem Petersonem.

Stephanie Smithová dělá v agentuře recepční. Přestože zbožňuje Briana, ten si jí nevšímá. Nesnášela, jak se Brian staral o Teri, proto ji strčila z balkonu. Pokusila se zabít i Sarah a nakonec byla za oba dva zločiny odsouzena.

Adam Louder je vlastníkem klubu Studio 99, a je zamilovaný do Monique. Prožívají spolu nádherný vztah až do doby, než do něj zasáhne jeho údajně mrtvá žena Grayson.

Grayson Louderová se objevuje až v druhé polovině seriálu. Vrací se do Los Angeles, aby získala zpět lásku svého muže, který však už nyní miluje Monique. Grayson mu celá leta lhala, že syn Daniel je jejich společný. Aby zničila jejich štěstí, koupí polovinu agentury od Hillary. Carrie prodává k prostituci a navíc osnuje zavraždění Monique na svatbě s Adamem.

Craig Bodi sepisoval knihu "Skin Deep" o pravém životě modelek, která způsobila v domě na pláži poprask. Později se zamiloval do Julie.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Paví král (1978) [TV film]

15:10 - 15:55

11 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Czech Tour 2024

14:15 - 15:45

66 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Nekonečná láska (2014) [2k dig...

14:20 - 16:30

61 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Martin a Venuše (2013)

14:50 - 16:55

31 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Únos letu 601 (Secuestro al vuelo 601)

Únos letu 601
Secuestro al vuelo 601

Lisa Lössl

Lössl Lisa

Lukáš Kobela

Kobela Lukáš

Bojnická voda

Bojnická voda
Bojnická voda

Naposled navštívené:
Únos letu 601 (Secuestro al vuelo 601)

Únos letu 601
Secuestro al vuelo 601

Lisa Lössl

Lössl Lisa

Lukáš Kobela

Kobela Lukáš

Bojnická voda

Bojnická voda
Bojnická voda