Cerven
ohodnotit

Mstitel Cape [TV seriál]

The Cape

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
45 minut
„Jediný způsob, jak si očitit jméno je dát si nové.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mstitel Cape
Mesto Palm City terorizuje maskovaný zločinec, ktorý si hovorí Chess. Bezpečnostné zložky sú proti nemu bezmocné a jedinou nádejou na záchranu je súkromná bezpečnostná agentúra Ark, ktorá sa ponúkne, že znova nastolí poriadok a nahradí skorumpovanú políciu. Verí tomu aj čestný detektív Vince Faraday, ktorý sa po škandalóznom atentáte na policajného šéfa rozhodne prijať prácu v spoločnosti Ark. Vďaka tajomnej Orwell však Vince zisťuje, že Peter Fleming, riaditeľ Arku, je v skutočnosti atentátnik Chess, ktorý má na svedomí smrť policajného šéfa a mnohé ďalšie zločiny. Peter Flelming po odhalení svojej zločineckej identity zvalí vinu na Vincea a pošle naňho svoje bezpečnostné tímy. Akcia vyvrcholí explóziou a všetci si myslia, že Vince je mŕtvy. On ale prežije a pridá sa ku kočovnému cirkusu, ktorého riaditeľ Max Mallini ho naučí, ako má bojovať proti svojim nepriateľom a ovládať špeciálny čarovný čierny plášť. Vince prijme meno obľúbeného komiksového hrdinu svojho syna si začne hovoriť The Cape. Rozhodne sa pomstiť zloduchovi Peterovi Flemingovi, očistiť svoje meno, zničiť korupciu v meste a získať späť svoj stratený život a rodinu.

Zdroj: JOJ


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mstitel Cape
Policista Vince je neprávem obviněn, že je maskovaný zločinec zvaný Chess. Předstírá svou smrt a stává se tajemným mstitelem v kápi. Nepozorovaně se pohybuje ulicemi Palm City a trestá bezpráví...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mstitel Cape
Vince Faraday pracuje jako policista ve městě Palm City. Aby mohl efektivněji bojovat proti zločinu, nechá se zaměstnat jako soukromý policista u společnosti Archa, kterou vede bohatý Peter Fleming. Vince ovšem netuší, že s nástupem do Archy se vrhá přímo do jámy lvové. Nevyzpytatelnou hrou osudu je mu záhy přiřknuta identita nebezpečného zločince Chesse a údajně zahyne při výbuchu. Ve skutečnosti je zachráněn karnevalem zločinu a po domluvě se k němu přidá. Tak se zrodí Cape - hrdina v zázračném plášti, který jako jediný může dokázat očistit Vincovo jméno a vrátit ho zpět k rodině.


Autor: tudorrose

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Perfektní shoda (Meet My Valentine)

Perfektní shoda
Meet My Valentine

Alma Hasun

Hasun Alma

Allein

Allein
Allein

Naposled navštívené:
Perfektní shoda (Meet My Valentine)

Perfektní shoda
Meet My Valentine

Alma Hasun

Hasun Alma

Allein

Allein
Allein