Cerven
ohodnotit

Na lodi [TV seriál]

El barco

Další název:
The Boat
Rok:
2011
Délka:
70 minut, 3 řady, 43 dílů
„Globální katastrofa v důsledku osudové nehody v Ženevě způsobí, že posádka a studenti na palubě školní lodi Polárka zažijí největší dobrodružství v životě.“

Komentáře k filmu Na lodi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
Krikri
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2016
Po skvělém Internátu jsem   se pustil do dalšího   žánrově obdobného   španělského seriálu v   očekávání stejného   nadšení. I když se na Na   lodi dá docela dobře koukat,   nelze mu upřít poutavost   děje, mnohé napětí a   záhady přinutí diváka   sledovat seriál až do konce,   je přece jen o něco   slabší. Poměrně brzy se   vyčerpaly post-apokalyptické   jevy, nevysvětlitelné   přírodní úkazy a   podmořské stvůry. Alespoň   dějovou linku s kajutou 31   plnou mrtvol mohli trochu   více rozvést. Že se zde   poměrně dost řeší vztahy,   láska a sex by mi ani tak   nevadilo (ostatně i to do   takového seriálu patří),   jako spíš, že to mnohdy   řeší i v dost napjatých a   nejméně vhodných   situacích, kdy by dotyčným   mělo jít v první řadě o   aktuální přežití.   Dalším velkým mínusem je,   že kapitánova dcera Ainhoa   je neskutečná kráva, která   se furt rozpolceně zmítá   mezi Ulisesem a lodním   zloduchem Gamboou. A když už   jsem ho zmínil, taky mi hlava   nebere, že přestože Gamboa   během plavby zabije   minimálně čtyři lidi,   nijak zvlášť se to   neřeší a když už na to   přijde řeč, pokaždé se to   nějak zamete pod koberec. O   humorné a vtipné dialogy tu   není nouze především díky   srandistovi Pitimu, ovšem ke   konci seriálu i on poněkud   zvážněl. Nejzajímavější   děj mají první dvě řady,   třetí už je dle mého   názoru až moc natahovaná a   už ne tak napínavá, zejm.   od momentu, kdy posádka   Polárky dorazí na pevninu.   Tím se hlavní motiv seriálu   tak nějak vytratil a divák   zbylé epizody dokouká spíš   už jen z povinnosti. Také je   ve třetí řadě příliš   mnoho nových a zbytečných   postav. Nejhorší a nejvíce   nedomyšlené jsou poslední   díly. Nějak jsem nepobral,   jak mohl Ulises přežít,   když ho Gamboa na rozkaz otce   Estely zastřelil a taky   považuji za dost nesmyslné,   že ve chvíli, kdy jsou   všichni v domě ostřelováni   a někteří dokonce zraněni,   řeší plky kdo s kým spal.   A vrcholem trapnosti je, když   Ulises a Max mají běžet na   loď pro chirurgické   nástroje a namísto toho si v   lese povídají jak u   kafíčka. Navíc mi v CZ   dabované verzi vadilo   vystřižení závěrečné   scény posledního dílu s   vysvětlením, jak to se   všemi dopadlo. Kvůli všem   těmto chybám a nesmyslnostem   víc jak mírně   nadprůměrných 6 * Na lodi   ode mě nedostane.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dneska to konečně rozjedeme (1...

14:05 - 15:00

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět zvířat

14:20 - 15:15

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:30

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kamila Moučková

Moučková Kamila

Milan Mikulčík

Mikulčík Milan

Viktor Dvořák

Dvořák Viktor

Dana Sedláková

Sedláková Dana

Roger Burget

Burget Roger

James Ivory

Ivory James

Petr Bílek

Bílek Petr

Naposled navštívené:
Kamila Moučková

Moučková Kamila

Milan Mikulčík

Mikulčík Milan

Viktor Dvořák

Dvořák Viktor

Dana Sedláková

Sedláková Dana

Roger Burget

Burget Roger

James Ivory

Ivory James

Petr Bílek

Bílek Petr