Cerven
ohodnotit

Návrat Sherlocka Holmese [TV seriál]

Návrat Sherlocka Holmese - Stříbrný lysáček (1988) - 2. díl (2. série)

The Return of Sherlock Holmes - Silver Blaze

Rok:
1988
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Návrat Sherlocka Holmese - Stříbrný lysáček

 
Stříbrný lysáček - drahý dostihový kůň - zmizí před důležitým závodem a jeho trenér je nalezen mrtev. Majitel koně požádá o pomoc Sherlocka Holmese. Podaří se koně vypátrat včas?

Autor: superfilmar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2014
Na dostihoch
Ja osobne spokojnosť veľká. Opäť prekrásny   anglický vidiek, tie ich holiny a planiny,   hmlové opary a sivá vlhkosť. Kiež by tam   moderný svet nikdy neprišiel. Tu je   najzvláštnejšie, kto je vlastne vrah.   Neuveriteľné zamotaný príbeh s prekvapujúcim   rozuzlením. Možno ten príbeh nebol až taký   silný a neodsýpavalo to, ale bod pridávam za   atmosféru. "Nevedel som, že vsádzate,   Watson - Iba príležitostne."
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2012
Než jsem si tuto epizodu pustil, položil jsem si   otázku: Co to je za případ? Když epizoda   skončila, dostal jsem odpověď: Je to velmi   příjemný, oddechový a zábavný kousek. Sice   neukazuje nijak zvlášť Sherlockovy schopnosti,   ale i když je to trochu slabší případ,   stejně je to zamotané. Velmi neočekávaný   vrah, je tam dost momentů kdy jsem se musel   smát, a celé je to na venkově. Prostě zase   spokojenost.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama