Cerven
ohodnotit

Nulová šance [TV seriál]

Mission: Impossible

Rok:
1988
Délka:
45 minut, (celkem 35 epizod)

Obsah filmu Nulová šance

 
Jim Phelps stojí v čele supertajné vládní agentury ("Impossible Missions") a právě jeho agentura dostává často tajné anonymní mise: velmi často odhalují kriminálníky a nebo zachraňují rukojmí. Ať se však jedná o jakoukoliv misi, jedno pravidlo nesmí být nikdy porušeno: Mise jsou naprosto tajné. K přežití agentům častýo pomáhají supertechnické hračky a předem brilatně promyšlené komplikované podvody.

Autor: efCZa
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2022
Zpráva se zníčí za 1,2,3,4,5...
Výtečný starší seriál který překonává   filmovou sérii s Tomem Cruisem. Peter Graves je   tu srdcem i duší celého seriálu. A úvodní   znělka je dnes už kultovní. Akce i příběhy   jednotlivých epizod se mi líbili. Hlavní tým   postav mi byl sympatický. Není co vytknout.   Dobrý špionážní seriál na oddech.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2013
Nostalgický špionážní seriál, který i dnes   má své určité kouzlo. Na začátku každého   dílu jsem čekal, kde a na čem (což se po   projekci samo zničí) tentokrát hlavní aktéři   dostanou úkol. Úžasné bylo i sehrání   divadla, jen aby získali doznání, či důkazy.   Originální. Toto dílo je vlastně remakem   seriálu ze 60. let, který jsem bohužel neměl   možnost spatřit, takže nemůžu porovnat.   Každopádně se jedná o zdařilý seriál, na   který neméně úspěšně navázala série   celovečerních filmů. Dnes už některé epizody   přijdou směšně a nelogicky, ale to je   způsobeno jen z logického stárnutí. I zde se   dobře hláškuje, každá postava má své   charizma. Výborný seriál u kterého je škoda   nezájmu televizních stanic.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Svengali

Svengali

Vášnivý sběratel (Life is Ruff)

Vášnivý sběratel
Life is Ruff

Christine Neubauer

Neubauer Christine

Naposled navštívené:
Svengali

Svengali

Vášnivý sběratel (Life is Ruff)

Vášnivý sběratel
Life is Ruff

Christine Neubauer

Neubauer Christine