Cerven
ohodnotit

Pan Tau [TV seriál]

Pan Tau se vrací (1975) - 1. díl (2. série)

Další název:
Pan Tau ist wieder da
Žánr:
Rok:
1975
Délka:
30 minut
 

Obsah filmu Pan Tau se vrací

 
PAN TAU tentokrát shodou náhod přistane v povedené rodině - tatínek pracuje v mlékárně, maminka jalo pokladní v kině a děti chodí do školy, dědeček se stará o dům a vzpomíná na svého ztraceného syna..Vše funguje, jak má - až do té doby, než se v rodině objeví PAN TAU, pak se začnou dít podivuhodné věci. Najednou je vše vzhůru nohama, dokonce se vrací nezbedný bratr tatínka, který se ztratil ve světě a stal se z něj trosečník na ostrově...

Autor: jmenuji.se.libor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

tyzik.cejka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2013
druhá série je o moc lepší než první je v   ní víc humoru má děj a na scéně je bezva   soudruh alias Menšík
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Skvělá rodinná podívaná...
Je to jeden z nejlepších rodinných seriálů,   nejen kvůli panu Tau s jeho kouzelnou buřinkou   která splní každé přání. Pan Tau totiž se   svojí raketkou shodou náhod přistane v rodince,   ve které rozhodně není nuda.V seriálu je   hodně legrace i dobrodružství, která celá   rodinka společně prožívá.

Měl jsem to   štěstí, že jsem seriál viděl při jeho   premiéře coby kluk, a pro kluky a holky nemá   tenhle seriál chybu - ostatně kousek chlapce či   dívky by v každém z nás mělo být i v   dospělosti.
PS: potkat pana Tau lze i nyní   (copak nevíte že odletěl se svojí raketkou a   může se každou chvilku vrátit do jiné rodiny   - třeba zrovna té váší...) :-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Pan Tau se vrací (1975) [TV epizoda]
Reklama