Rijen
ohodnotit

Pan Tau [TV seriál]

Pan Tau a Aladinova lampa (1975) - 11. díl (2. série)

Další název:
Pan Tau und der Blechschaden
Žánr:
Rok:
1975
Délka:
30 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Pan Tau a Aladinova lampa
Po ztrátě rosničky Julinky přišel Alfons zároveň i o zaměstnání meteorologa. Prodá auto do bazaru a pohádá se s panem Tau, chce žít normálně, bez kouzel. Zatím doma Urbanovi vyklízí podkroví, aby si tam mohl slavný bratr zařídit pracovnu. Nyní by se Alfonsovi kouzelný panáček hodil, ale ten nereaguje na jeho přivolávání.

Otec Urban vyčítá dědečkovi množství krámů, které shromáždil na půdě. Přitom péruje malého Rudlu a s Káťou se pohádá kvůli schůzce s Martinem. Dívka uteče a otec za ní volá, že už se nemusí vracet. V noci maminka starostmi o dceru nespí, ale tatínek také ne. Jde před dům hledat Káťu, ale ta se s ním mine a zamkne dům. Tatínkův riskantní pokus vlézt do ložnice oknem v 1. poschodí skončí pádem ze žebříku do květáku.

Takto vystresovaný pan Urban druhý den ráno absolvuje zkušební jízdy v autoškole. Není divu, že zaviní nehodu, když se srazí s autem, které řídí dědeček vezoucí harampádí na skládku. Pan Tau způsobí kouzlo a vedoucí Antikvy, před kterou se stala bouračka, považuje krámy naložené na autě za vzácné antikvární kousky. Nabídne dědečkovi nesmyslné výkupní ceny a starou petrolejku dokonce přirovná k Aladinově lampě, jakou se mohou pochlubit snad jen v Louvru.

Dědeček za stržené peníze pozve celou rodinu na dovolenou. Tatínek pošle Rudlu pro čepici zpátky do domu a ten objeví ve skříni loutku pana Tau. Rodinka odjíždí a Rudla z dálky ukazuje Alfonsovi malého panáčka. Zůstane Alfons na celou přestavbu sám?


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

54 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama