Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Panika v městečku [TV seriál]

Panique au village

Další název:
A Town Called Panic
Země:
Rok:
2000
Délka:
5 minut, 20 dílů

Obsah filmu Panika v městečku

 
V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence.

Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Stéphane AubierStéphane Aubier  
Vincent PatarVincent Patar  
mluví:
Bruce EllisonBruce Ellison.....indián   
Stéphane AubierStéphane Aubier.....různé postavy   
Vincent PatarVincent Patar.....kůň/různé postavy   
Didier OdieuDidier Odieu.....medvěd   
Benoit PoelvoordeBenoit Poelvoorde.....Steven   
scénář:
Stéphane AubierStéphane Aubier  
Vincent PatarVincent Patar  
Guillaume MalandrinGuillaume Malandrin  
Vincent TavierVincent Tavier  
hudba:
Bernard PlouvierBernard Plouvier  
kamera:
Franck DefourFranck Defour  
Olivier BrondeelOlivier Brondeel  
střih:
Anne-Laure GuéganAnne-Laure Guégan  
trailer
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Panika v městečku >
Typ filmu: Krátký

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

LetztesBiest
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Když mi tohle pustila kamarádka, mou první   myšlenkou bylo „Co to je probůh za blbost?“   Jenže už po chvíli mě tenhle seriál dostal   svou absurditou, ztřeštěností a vtipem. To   vše ještě umocňuje specifická a originální   animace, takže mi nezbývá nic jiného než dát   10/10 … Klidně bych uvítal i nějaké další   pokračování.
Georgie2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Nemám slov...
Přesně tohle dělali moji extrovertní   vrstevníci s hračkami, když nám bylo šest.   Dívat se na to ve třiceti a poznávat tu stejnou   formu (postavičky divoce poskakující, skoro   vidíte tu ruku držící figurku za hlavu) i   logiku děje, přičemž víte, že to vymýšleli   a točili "dospělí" lidé, je prostě   k nezaplacení :-)
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Zcela dokonalá ptákovina od dvou trhlých   Belgičanů, co si rádi hrajou.Můžu zaručit,   že nic podobnýho ste zřejmě ještě   neviděli.Dílů je celkem 20 a vystupuje tu   opravdu spoustu hraček, přičemž ale   ústřední trojka jsou Kůň, Indián a Kovboj,   dlužno taky podotknout, že příběhy s touhle   trojkou jsou to nejzábavnější, co tenhle   seriál nabízí.Ale třeba uřvanej sedlák je   taky velmi povedenej.U mě jednoznačně nejvíc   boduje totálně vymletej Kovboj, vidět ty jeho   nápady a ještě ho slyšet mluvit…Neskutečnej   zážitek.I když se zrovna 2-3 sekundy   neprovádí nějaká taškařice, stačí jenom   sledovat, jak se postavy pohybujou, aby se opět   dostavila radost ze sledování tohodle   dílka...Neuvěřitelný nápady, díky kterým se   před váma odehrávaji neskutečný ptákoviny   mohl vymyslet snad jenom chorej mozek:-)Nebo   spíše mozek někoho, kdo je pořád ještě   velkym dítětem.Tohle se prostě musí   vidět.Těch 5 minut, co trvá každá epizoda   určitě stojí za zkoušku.Třeba tomu propadnete   jako já – nakonec jsem zkoukl všechny díly na   jeden zátah.A to mi ani nevadilo, že   otitulkovaný byli pouze první tři   epizodky.Škoda jenom, že ta první s názvem   Dort, je to nejlepší co mě nakonec   čekalo.Uchcával jsem smíchy celých 5 minut.U   dalších už to byly měně četný výbuchy   smíchu, ale stále jich bylo víc, než u   většiny čehokoliv jinýho.A to sem se k tomu   dostal jenom díky náhodnýmu zkouknutí traileru   na film, na kterej sem mimochodem taky moc moc   zvědavej, už jenom když sem si čet o čem to   je, jsem se dobře pobavil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ride, Vaquero!

Ride, Vaquero!
Ride, Vaquero!

Naposled navštívené:
Ride, Vaquero!

Ride, Vaquero!
Ride, Vaquero!