Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Poslední království

 
Alfréd Veliký brání své království před seveřany. Uhtred, který se narodil jako Sas, ale vychovali ho Vikingové, se snaží nabýt svého právoplatného dědictví.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

radegaster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2018
Poslední království
Kdo se dost nenabažil středověké atmosféry ve   Hře o trůny, anebo si jen chce ukrátit   čekání na poslední sezónu, je pro něj tento   seriál velmi dobrou volbou. Osm epizod uteče   jako voda, aniž bychom se dostali do   přílišných kombinací, motanicí osudu, stále   přibývajících a umírajících postav. Jako   jistým zádrhelem se mi jeví až   donebevolající naivita toho vlasatého týpka,   který si jeden díl staví na písečku s Dány a   druhý den mečuje za Angličany. Dalším plusem   jsou nepopiratelné historické motivy a   existující příběh, který dává celému   seriálu, pro zatím tedy první sezóně,   realistický pohled. Korunu tomu nasazuje fakt,   že všudypřítomné křesťanství, všemocnost   Boha a nekončící promluvy do duše všech jsou   to, co ateistu v jednadvacátém století nutí k   úsměvu. Sečteno podtrženo, 80%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Poslední království (2015) [TV seriál]Poslední království (2015) [TV seriál]Poslední království (2015) [TV seriál]Poslední království (2015) [TV seriál]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
ID:A

ID:A
ID:A

Naposled navštívené:
ID:A

ID:A
ID:A