Cerven
ohodnotit

Přátelé [TV seriál]

Složité vztahy (1994) - 2. díl

The One with the Sonogram at the End

Rok:
1994
Délka:
22 minut
 

Obsah filmu Složité vztahy

 
Po úvodním prologu, v němž se se střetne mužský a ženský pohled na líbání, přichází za Rossem jeho bývalá manželka Carol se zprávou, že je s ním těhotná a dítě bude vychovávat se svou lesbickou přítelkyní Susan. A Rachel zmateně zjišťuje, že její ex-snoubenec Barry ji obratem vyměnil za její družičku.

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2013
Složité vztahy
V originále The One with the Sonogram at the End,   tedy Díl, ve kterém bude na konci sonogram, nám   víc přibližuje, že v čele zájmu bude Ross.   Jeho manželka, která zjistila že není až tak   na chlapy, jako spíš na ženský, zjistila, že   je těhotná. Což je dost šok. Dokonce větší   než pro Rachell, která i přes to že svatbu   zrušila (mno, zrušila, prostě utekla jako Julia   Roberts v před Richardem Gerem v "Nevěstě   na útěku") dobrovolně, není moc   spokojená s tím, že se její ex-milý   okamžitě zasnoubil s její družičkou.
Rachell   teď čeká těžký život. Z bohaté holky,   která byla zvyklá na luxus, a která se teď   musí odprostit od veškeré rodičovské pomoci,   se stala chudá dívka, která si musí na sebe   vydělat sama. Také teď absolvuji něco   podobného. Celý život jsem byl zvyklí žít   pod jednou střechou se svými rodiči, využívat   jejich jistoty, jídlo, pomoc, prostě všechno. A   teď jsem daleko od nich, podobně jako Rachell   začínám od nuly a doufám, že se nějak někam   vypracuji. Stejně jako tato kráska, která se mi   neuvěřitelně líbí...
Petantino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2013
Nezavidím Rossovi, že jeho dítě bude   vychovávat lesbické duo a nezávidím Rachel,   když se musí postavit svému bývalému   snoubenci. Obojí bych však absolvoval raději   než Monica večeři se svými rodiči. Nicméně   tohle je už ten správný komunikační humor,   kterým Přátelé obvykle nešetří.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama