Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Příkopy
1. Stopařka

Začíná horké léto, s ním i divadelní prázdniny a ředitel divadla Bohuslav Šmíd odjíždí se svou ženou Vlastičkou z města ven. Už se oba moc těší, jak si na své venkovské chaloupce odpočinou. Na kraji silnice stopuje mladá pohledná dívka a Šmídovi zastaví, aby ji kousek svezli. Má namířeno do jejich vsi. Když společně zjistí, že chlapec, za kterým se Linda vydala, tady vůbec nebydlí, je už pozdě večer. A tak jí nabídnou, aby u nich do rána přespala. V té chvíli nemohou tušit, že dívka zasáhne do jejich osudu jako blesk z čistého nebe... V hlavních rolích příběhu se můžete těšit na skvělé herecké výkony Václava Postráneckého a Hany Maciuchové.

2. Dívka s flétnou

Spokojené a šťastné manželství Bohuslava a Vlasty Šmídových neodolalo útoku mladičké Lindy. Pan ředitel se utápí v alkoholu a jeho paní v slzách. Že by mohlo dojít ke smíření, se zdá absolutně nemožné. Naštěstí byly ženy stvořeny i k tomu, aby odpouštěly, a tak se milující manželka nad svým partnerem přece jen slituje a rozhodne se ke vstřícnému kroku. Nečekaně přijíždí na venkovskou chalupu a tam ji čeká veliké překvapení... V hlavních rolích znovu potěší skvělé výkony Václava Postráneckého a Hany Maciuchové.

3. Garáž

Paní Plecitá se přestěhovala z náměstíčka do garsonky na sídlišti. „Holka, já jsem ti tak šťastná! Musíš ke mně zajít, to budeš koukat! Tak zítra ve tři," zve svou úhlavní přítelkyni Irenu na návštěvu. Když se pak druhý den přesně ve tři ozve zvonek, Plecitá se hrne ke dveřím ji uvítat. Nestojí tam však Irena, ale její syn Milda. Překvapení je ještě větší, když se dozví, že je rozvedený, bez práce a potřeboval by tu pár dní zůstat. Co by to bylo za mámu, kdyby svého vlastního syna v takové situaci vyhodila? Příběh matky a syna, ve skvělém hereckém podání Ljuby Skořepové a Pavla Nového, vás určitě dojmou a potěší.

4. Růža

Knihkupectví, kde pracuje Lucie Veselá, navštěvuje v poslední době podezřelá osoba. Dáma v nejlepších letech bere do rukou nejrůznější podivné knihy, ale místo nich si zvídavě prohlíží prodavačku Lucii. A je to právě paní Plecitá, kdo si toho všimne. „O co jí jde a kdo to je? Co když je to nějaká volavka?" Při nejbližší návštěvě na dámu vychrlí své otázky, a tak se dozvíme, že tajemná dáma je Růža Jetelová. Ano, je to ta záhadná Jetelova sestra, kvůli které si Jetel nemohl vzít Lucii za ženu. Aby si ji udržel, byl tehdy dokonce ochoten platit za sex tisícikorunou... Kromě Ilony Svobodové a Zdeňka Žáka se v komediálně laděném příběhu můžete těšit také na skvělé herecké výkony Jiřiny Bohdalové a Milana Lasicy.

5. Parcela Hrčková

Stavitele Lopusného navštíví pracovník geodézie. Objevil se totiž ještě jeden majitel. Jak se Lopusny dále dozví, ten už ale zemřel a dědicem se stal jistý Josef Hrčka. Na jeho adrese bydlí dcera Marcela se svým manželem. Tatínka před časem přestěhovali do domova důchodců a on už raději zapomněl, že má dceru. Zpráva o dědictví roztočí kolotoč událostí obrovskou rychlostí... V hlavních rolích tentokrát excelují Luděk Munzar a jeho dcera Barbora Munzarová, ale i Marián Labuda a Jan Hartl.

přestěhovali do domova důchodců a on už raději zapomněl, že má dceru. Zpráva o dědictví roztočí kolotoč událostí obrovskou rychlostí... V hlavních rolích tentokrát excelují Luděk Munzar a jeho dcera Barbora Munzarová, ale i Marián Labuda a Jan Hartl.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

51 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama