Cerven
ohodnotit

Případy 1. oddělení [TV seriál]

Totožnost (2014) - 9. díl

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
60 minut
„Pachatel vraždy je jasný. Jak ale zjistit jeho totožnost, aby bylo možné vydat mezinárodní zatykač.“
 

Obsah filmu Totožnost

 
Případ dívky, kterou ubodal její arabský přítel, aby pár hodin po činu doletěl z Prahy do Dublinu, ukazuje složitost policejní práce v komunikaci se soudy, státním zastupitelstvím a policisty v zahraničí. Lze vydat mezinárodní zatykač, když pachatel cestoval na ukradený pas a tedy pod jinou identitou? Skuteční policisté museli čekat sedm let, než se pachatel pokusil vycestovat ze země, kde se skrýval.
Česká televize

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Totožnost >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.3.2018
Kriminalistická práce je hlavně o dobře   kladených otázkách a přesně v tomhle díle je   to vidět, když se pátrá po tom, jak se   vlastně pachatel jmenoval. Kontrast s osobním   životem jednoho z policistů možná zbytečný,   ale jako ukázka neschopnosti komunikovat s   vlastní dcerou úsměvné.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2016
Hustej případ, čmoud vám zavraždí dítě a   ještě se muselo čekat 7 let na jeho vydání a   zatčení - Hrůza! Zde v seriálu je situace   zobrazena jinak. Vše ostatní opět na slušné   úrovni.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2014
Pachatel cizí národnosti je sice známý, ale na   vydání mezinárodního zatykače to nestačí.   Snaha získat jeho totožnost naráží na   byrokratické bariéry snad všude. Tento díl   nejen poukazuje na přílišnou složitost, ale   vlastně smýšlí i jistou kritiku k celé   záležitosti.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Miroslav Hanuš, Miroslav Vladyka, Petr Stach, Ondřej Vetchý a Filip BlažekPetr StachMiroslav Vladyka a Miroslav HanušOndřej Vetchý a Radoslav Šopík
Reklama