Cerven
ohodnotit

Půjčovna masa [TV seriál]

Altered Carbon

Další název:
Altered Carbon: Das Unsterblichkeitsprogramm
Rok:
2018
Délka:
60 minut

Obsah filmu Půjčovna masa

 
Po 250 letech strávených v hibernaci je oživený vězeň, který si může vydobýt svobodu jediným způsobem: musí zjistit, kdo je vrah.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2020
Rozhodně 10/10
Jedna z nejlepších kyberpunkovejch věcí,   kterou jsem kdy viděl. Nečetl jsem knihu, ale   někdo mi říkal, že se jí to celkem i drží,   takže o to víc je to asi ještě lepší. Proto   jsou tyhle menší seriály lepší než film,   protože se tam dá všechno pěkně rozvést.   Každopádně paráda.
naineko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2020
Nikdy není moc kyberpunku!
Velmi slušný   seriál, s výbornou výpravou, obstojnými herci.   První díl byl naprosto úchvatný. Pak to tak   různě kolísá. Některé místa zůstavají   nedovysvětlena, některá   dějová/scénaristická rozhodnutí nebyly moc   šťastné. Koncovka je místy až tupá. Celkově   se to dá, jen škoda, že neudrželi kvalitu   pilotního dílu.

Druhá série je už   vypatlaná trapnost. Je škoda některých   hereckých výkonů, jelikož v celku vyznívají   jako přiroublý patos. Postavy se chovají   nekonzistentně, postrádají ukotvení, aby mohlo   jít o nějakou duševní hloubku. Dravost a   drsnost první série přepadla do komorné   utahaniny s přehršlí slabých míst. Druhá   série možná tak 4/10.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Půjčovna masa (2018) [TV seriál]Půjčovna masa (2018) [TV seriál]Půjčovna masa (2018) [TV seriál]Půjčovna masa (2018) [TV seriál]
Reklama