Cerven
ohodnotit

Sanitka 2 [TV seriál]

Sanitka 2: Díl první (2013) - 1. díl

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
57 minut
„Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra, čím jsem dnes… Volné pokračování kultovního seriálu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Sanitka 2: Díl první
Doktor Vojtěch Jandera, hrdina původní Sanitky, se vrací z Afriky. Kdysi ředitel záchranné služby nyní pracuje jako lékař bez hranic. Na letišti na něho čeká celá rodina, bratr Jarda s manželkou Alžbětou, bývalá žena Eliška, kterou před lety opustil, současná žena Markéta Foldynová, primářka a budoucí bohatá dědička hotelu Foldyna a syn Marek, který se vrátil ze stáže v Londýně, kde působil jako lékař u záchranné služby a nyní nastupuje do té pražské.

Po Janderovi se na pražské záchrance vystřídalo hodně ředitelů, ale nikdo tuto funkci nezvládl. Nyní přichází Jan Kaderka, čtyřicátník s chirurgickou atestací, poznamenaný rodinnou tragédií, který má před sebou spoustu práce a postupem času bude zjišťovat, že málo co je tak těžké, jako funkce ředitele Záchranné služby.

Setkáváme se s dalšími postavami z první řady Sanitky, ale i s těmi novými. Z emigrace se vrátil doktor Mádr, nyní majitel letecké záchranné služby. Poznáváme jeho syna Gordona, skvělého pilota poznamenaného chorobnou žárlivostí, ke které má ovšem důvod. Jeho záletná manželka Simona pracuje jako dispečerka.

Doktor Karlík, charakterově stálá postava, která celý život zůstala věrná práci záchranáře. Nyní je z něho vedoucí dispečinku.

Fanda Beznoska, nejrychlejší řidič.

Mrzutý řidič Neliba, parťák veselého Fandy a jeho přesný opak, dohromady tvoří zajímavou dvojku.

Poznáváme doktora Richarda Bláhu, skvělý lékař, ale také velký milovník života a žen, nástupce legendárního doktora Skalky.

Leonu Radostovou z magistrátu, která podpořila v boji o ředitelský post Kaderku, svého bývalého přítele, před svým manželem, zkušeným doktorem působícím také na záchrance, jenž měl o tuto funkci rovněž zájem.

Záchrannou službu čeká pod velením nového ředitele první těžká zkouška. Sanitky vyjíždějí k vážné dopravní nehodě autobusu a osobního vozu v Úvalech...


Autor: Rocky4

Popis / Obsah / Info k filmu Sanitka 2: Díl první
Doktor Jandera, bývalý a legendární ředitel záchranné služby, se vrací ze svého působení v Africe v rámci Lékařů bez hranic. Setkává se se svou rodinou, s Eliškou, kdysi velkou láskou a dnes už jen bývalou manželkou, s dospělým synem Markem – začínajícím lékařem, bratrem Jardou, ředitelem konzervatoře a jeho ženou Alžbětou, ale i se svou druhou ženou, doktorkou Markétou Foldynovou, nemocniční lékařkou, pocházející z velmi bohaté rodiny. Setkání je složité a mnohé předznamenávající: rozpaky obou manželek, synova nezávislost, ale i problémy bratra a jeho ženy. Doktor Jandera se vrací do nejistoty a neví, co sám se sebou a svým životem. Přijíždí nový ředitel záchranné služby, doktor Kaderka, vynikající odborník, zasažený osobním, rodinným neštěstím. Bydlí u své rázné matky a začíná v Praze od nuly – seznamuje se s původními i novými postavami, jejichž osudy jsou tak či onak spjaty se záchrannou službou: se stále stejným Fandou Beznoskou, se zachmuřeným záchranářem Nelibou, s novými i původními doktory na záchrance, Karlíkem, Bláhou, Radostou, s děvčaty na dispečinku, kterým velí Janderova první žena Eliška. Nový ředitel se potká i se svou dávnou láskou, dnes nadřízenou pracovnicí radnice a zároveň manželkou jednoho z jemu podřízených lékařů.

Zdroj: Česká televize


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

24 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Zajímavosti z regionů

19:20 - 19:50

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Hospoda (1996) [TV seriál]

18:50 - 19:30

34 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bigman (Strijder)

Bigman
Strijder

William Boyd

Boyd William

Velká záře (Diadi gantiadi)

Velká záře
Diadi gantiadi

Stéphanie Gaurier

Gaurier Stéphanie

Telecí léta

Telecí léta
Telecí léta

Slečna (Das Fräulein)

Slečna
Das Fräulein

Éloge de l'amour

Éloge de l'amour
Éloge de l'amour

Zdeněk Podlipný

Podlipný Zdeněk

Ky-Yara Lantveld

Lantveld Ky-Yara

Giselher Venzke

Venzke Giselher

Naposled navštívené:
Bigman (Strijder)

Bigman
Strijder

William Boyd

Boyd William

Velká záře (Diadi gantiadi)

Velká záře
Diadi gantiadi

Stéphanie Gaurier

Gaurier Stéphanie

Telecí léta

Telecí léta
Telecí léta

Slečna (Das Fräulein)

Slečna
Das Fräulein

Éloge de l'amour

Éloge de l'amour
Éloge de l'amour

Zdeněk Podlipný

Podlipný Zdeněk

Ky-Yara Lantveld

Lantveld Ky-Yara

Giselher Venzke

Venzke Giselher