Cerven
ohodnotit

Sestřičky Modrý kód [TV seriál]

Další název:
Sestřičky
Žánr:
Rok:
2020
Délka:
60 minut

Obsah filmu Sestřičky Modrý kód

 
Oblíbení hrdinové, nové tváře a příběhy jako ze života! Nový seriál FTV Prima Sestřičky Modrý kód spojuje to, co měli diváci Modrého kódu nejraději, s tím, co na seriálech milujeme: romantiku, napětí a vztahová dramata, která známe z vlastních životů.

V seriálu Sestřičky Modrý kód i nadále figurují nejoblíbenější tváře z Rubavy, kterými jsou Sabina Laurinová (vrchní sestra Mery), Saša Rašilov (MuDr. Tomášek), Jiří Štěpnička (primář Bojan), David Gránský (Maty), Ondřej Rychlý (Prokop), Igor Chmela (MuDr. Žák), Patricie Pagáčová (Laura) a další.

V premiérových dílech zazáří také celá plejáda nových herců. Řady sestřiček posilují...
 
Související odkaz
 
RECENZE: Pouhý příchod rázné babičky udělá z Modrého kódu Sestřičky

Na švitořivém oddělení urgentního příjmu seriálové nemocnice v Rubavě si s nástupem nové podzimní sezony vyzkoušeli operaci z oboru plastické chirurgie. číst dál

Hodnocení: 35 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.1.2021
Nový název, stejné dekorace, stejná herecká   sestava a stejná pitomost! Tenhle model už   nejmenovaná televizní stanice použila v   minulosti když seriál RODINNÁ POUTA překřtila   na VELMI KŘEHKÉ VZTAHY. Nebudu se pokoušet   dumat nad smyslem tohoto počínání. Pro diváka   je důležitý jediný výstup - Zase máme o   jeden ubohý povrchní seriál víc. O seriál,   kde jsou zranění a nemocní jen dekoracemi pro   absurdní intriky a vyumělkované   "životní" osudy zaměstnanců jednoho   malého špitálu.
jamasen
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2020
Můj názor
Trochu to připomíná Ohnivé kuře a paní   Janžurovou výbornou herečku a její trochu   trapnou postavu. Paní Kolářová - její role mi   připadá stejná. Už to není romantický/drama   seriál, ale začíná to být komedie a to je   škoda.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Modrý kód (2016) [TV seriál]

 Modrý kód (2016) [TV seriál]
Modrý kód n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Libor Kodad

(spin-off)

Reklama