Cerven
ohodnotit

Sex ve městě [TV seriál]

Sex and the City

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
30 minut, 94 dílů
„Carrie Bradshawová ví hodně o sexu a nebojí se zeptat!“
Popis / Obsah / Info k filmu Sex ve městě
Carrie Bradshawová má v sobě kouzlo sexuálně zralé ženy, která přesně ví, co chce, a také vám to udělá. A co víc, následně vás probere se svými kolegyněki a nakonec to pěkně rozmázne ve svém populárním sloupku. Seriál sex ve městě by mohl být ne první pohled červenou knihovnou, díky inteligenci a postřehu k ní má však stejně daleko jako jeho hlavní hrdinky k frigiditě. I díky nim, skvěle napsaným a zahraným ženuškám, se jedná jak o komedii, zdařile balancující na oblé hraně mesi lechtivostí a vulgaritou, tak o studii vztahů mezi dobře situovanou ženou a různě situovanými muži… a jinými ženami.

Autor/Zdroj: DAŠ/Premiére


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Sex ve městě
Seriál zobrazuje život štyroch Newyorčaniek. Na obrazovke sledujeme ich ľúbostné zážitky, priateľstvo, konflikty a nevyhnutné debaty na takmer všetky témy medziľudských vzťahov. Hlavou priateliek a hlavnou hrdinkou seriálu je novinárka Carrie Bradshawová. Do novinových stĺpčekov vkladá svoje a zážitky ďaľších troch žien.

Navyše je v každej epizóde aj rozprávačkou. Témou jej novinovej práce i jednotlivých častí seriálu sú muži a vzťahy s nimi.
Štvorica Newyorčaniek chytila divákov za srdce takmer na celom svete, preto napriek tomu, že to raz muselo prísť, vyvolalo ukončenie natáčania seriálu vlnu špekulácií, prečo bol ukončený- hlavným problémom boli nezhody medzi protagonistkami, hlavne potom ako sa Sarah Jessica Parker stala aj producentkou.

Posledná časť bola v USA odvysielaná 22. februára 2004. Seriál získal 8 Zlatých Glóbusov, popritom získal 36 ďaľších cien a 125 nominácií.


Autor: pataamat

Popis / Obsah / Info k filmu Sex ve městě
V tomto humorném seriálu ze světa „high society“ poznáme plno mladých a bohatých lidí, kteří žijí divokou zábavou v barech a klubech, v létě jezdí do přímořských letovisek a v zimě zase na hory. Mladá spisovatelka Carrie hledá lásku v né příliš správných místech a zjišťuje, že né vše co chce, se stane dle jejích představ. Její přítelkyně Samantha, Miranda a Charlotte jsou lovkyně mužů a předhánějí se , kdo sbalí lepšího chlapa a pak se snaží velice konkrétně radit. Významný podnikatel střídá jednu povrchní známost za druhou. A další a další výstřední postavy, které prožívají své lásky nelásky, pikantní historky a všechny dohromady stejně zajímá jen jediné – sex.


Autor: georginaa

Popis / Obsah / Info k filmu Sex ve městě
Info o DVD sezóna 6 (5DVD):
Nebo je třeba zvednout kotvy, aby člověk našel trvalejší vztah? Naše broadwayské krasavice se vracejí-stejně temperamentní, stále dokonalé, jen už ne tak bezstarostné. V šesté, závěrečné řadě seriálu ověnčeného řadou cen čeká newyorskou novinářku Carrie Bradshaw další adrenalinová jízda od jedné dočasné známosti ke druhé.
Všechny dívky mají pocit, že našly svého Pana Božského. Nepřijde je ale tahle idylka draho? Charlotte zjistí, že zamilovat se je daleko jednodušší než otěhotnět. Sam obohatí svoji slovní zásobu o lékařskou terminologii. A zatímco Miranda objevuje život mimo Lexington, Carrie si musí zvolit mezi Starým a Novým světem.
Obujte tedy (možná) naposledy vysoké podpatky a zkuste spolu s touhle vášnivou čtveřicí najít odpověď na otázku: „Vážně tahle párty končí?“
Zvuková verze/formát: česky 2.0, anglicky 2.0
Obrazový formát: 4:3
Titulky: české, anglické
Délka: 591 min.
Magic Box DVD 29.6. 2011


Popis / Obsah / Info k filmu Sex ve městě
sezona 2
Další díly populárního seriálu jsou tady - s rafinovaně provokativní směsicí prostořekosti, smyslnosti a ženské solidarity v podání novinářky Carrie Bradshaw a trojice jejích kamarádek. Mají na dosah všechno, po čem toužily. Jenže ony se zčistajasna rozhodnou, že být „singl“ je vlastně skvělé. Najednou mají tolik možností! Vydávají se tedy na průzkum ... Všechny - zmatená a skleslá Carrie, naivní Charlotta, která stále věří v lásku na první pohled, nevrlá Miranda, která se jí naopak usilovně vyhýbá, i sexem posedlá Sam – brzy zjistí, že sólo život není úplně jednoduchý.
Pohodlně se usaďte a vydejte se spolu s touto bezprostřední čtveřicí objevovat New York. Třeba konečně zjistíte, jak se to na Manhattanu doopravdy má s muži s velkým M.
Distributor DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Sex ve městě 2 (2010)

 Sex ve městě 2 (2010)
Sex ve městě 2 n
Sex and the City 2
Žánr: komedie / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Patrick King

(pokračování)

Sex ve městě (2008)

 Sex ve městě (2008)
Sex ve městě n
Sex and the City
Žánr: komedie / romantický
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Michael Patrick King

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Paví král (1978) [TV film]

15:10 - 15:55

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Czech Tour 2024

14:15 - 15:45

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Nekonečná láska (2014) [2k dig...

14:20 - 16:30

65 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Martin a Venuše (2013)

14:50 - 16:55

35 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Malí uličníci (The Little Rascals)

Malí uličníci
The Little Rascals

Boleslav Smělý (Boleslaw Smialy)

Boleslav Smělý
Boleslaw Smialy

Opravdové ženy (True Women)

Opravdové ženy
True Women

Léon Courtois

Courtois Léon

Warren Olney

Olney Warren

Pietro Genuardi

Genuardi Pietro

Akixo

Akixo
Akixo

Naposled navštívené:
Malí uličníci (The Little Rascals)

Malí uličníci
The Little Rascals

Boleslav Smělý (Boleslaw Smialy)

Boleslav Smělý
Boleslaw Smialy

Opravdové ženy (True Women)

Opravdové ženy
True Women

Léon Courtois

Courtois Léon

Warren Olney

Olney Warren

Pietro Genuardi

Genuardi Pietro

Akixo

Akixo
Akixo