Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Sledge Hammer, policajt s.r.o.

 
Na tvorbě tohoto komediálního seriálu se podíleli takoví velikáni jako Alan Spencer, Al Jean nebo Mike Reiss (Simpsonovi). Původně zamýšlený jako parodie na Drsného Harryho s Clintem Eastwoodem se seriál stal v Americe nečekaně druhým nejsledovanějším sitcomem 80. let hned po Billu Cosbym.

Násilnický a necitlivý policista sanfranciského okrsku Sledge Hammer pracuje výhradně sám jen se svou oblíbenou zbraní Magnum 44. Hned v pilotní epizodě je k němu k jeho velké nelibosti přidělena křehká a krásná Dori. I přes jejich protiklady spolu brzy vytvoří sehranou dvojici. Popisovat děj dále by bylo nesmyslné, v tomto seriálu nejde ani tak o...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2020
Pokud budu brát tenhle seriál jako parodii tak   jak byl původně zamýšlen je to opravdu dobrá   a na hollywoodské seriálové poměry nezvykle   propracovaná práce. Obětí této parodie měl   být určitě primárně Eastwoodův hrdina Harry   Callahan alias "Dirty Harry" a také asi   soukromý detektiv Mike Hammer hrdina   stejnojmenného seriálu Mickeyho Spillanea. Lze   to ale chápat i jako parodii na krimi žánr   drsné školy obecně. To konečně není   důležité. Hlavně je to povedená záležitost   ač jde v podstatě o sitcom.
joxer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2010
Trocha všeho
Něco ve stylu Bláznivé střely a sitcomu,   ovšem bez umělého smíchu - toho by tam muselo   být víc než dialogů :D Výborně   prošpikovaný každý detail, každá věta.   Seriál z dob, kdy humor byl ještě umění a ne   jen komerční artikl. Bavit se budete od první   minuty až do poslední - to zaručuju. 10/10 a to   dávám jen opravdu výjimečně.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (1986) [TV seriál]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jackie Cooper

Cooper Jackie

Elope If You Must

Elope If You Must
Elope If You Must

Naposled navštívené:
Jackie Cooper

Cooper Jackie

Elope If You Must

Elope If You Must
Elope If You Must