Vánoce na Upper East Side (2007) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
60 %
 
 

Roman Holiday

    Žánr: komedie / romantický / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 40 min.
Vanessa poslala jednu z Danových povídek do novin a ty se rozhodli jí otisknout. Dan nemůže být nadšen víc. Navíc se společně se Serenou chystají strávit svátky spolu - když ale rozbalí svůj dárek, drahé hodinky, odmítá ho a navrhuje pravidlo padesáti dolarů jako limit, který každý z nich může utratit.
Blair se těší na svého otce Harolda Waldora (John Shea, ve filmu "Nezvěstný" hraje roli Charlieho Hormana), který se chystá přijet. Bohužel s sebou bere i svého nového přítele, s kterým si koupili svůj vlastní zámek.  Autor: MARi0

režie:
Michael Fields
 
 
hraje:
Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Kelly Rutherford (Lily van der Woodsen), Matthew Settle (Rufus Humphrey), William Abadie (Roman), Robert John Burke (Bart Bass), Margaret Colin (Eleanor Waldorf), John Dossett (Jack Roth), Susan Misner (Alison Humphrey), Connor Paolo (Eric van der Woodsen), John Shea (Harold Waldorf), Jessica Szohr (Vanessa Abrams), Zuzanna Szadkowski (Dorota Kishlovsky), Kristen Bell (Super Drbna)
 
 
námět:
Cecily von Ziegesar
 
 
scénář:
Jessica Queller
 
 
kamera:
Ron Fortunato
 
 
hudba:
Transcenders
 
 
produkce:
Amy J. Kaufman, Joe Lazarov, Jessica Queller
 
 
výkonný producent:
Bob Levy, Leslie Morgenstein, Stephanie Savage, Josh Schwartz
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.